facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ohlalla Sjokola & Kafé

Ohlalla Sjokola & Kafé
"Ohlalla Sjokola, Kafé &Interiør eren Konditori. Vi selger Belgisk Konfekt I løsvekt. Hjemmelaget kaker, ferske juices, varm sjokolade melk og økologisk egenprodusert solbærsaft, og m.m.mer"
Adresse: Storgata 78 , Lillehammer 2609, NO
By: Lillehammer
Rute: Storgata 78
Postnummer: 2609


Anmeldelser
Er du ute etter god stemning, romantisk atmosfære og god sjokolade er dette stedet. Og absolutt beste julestemning Mat: 4/5
Koselig sted med knallgode kanelboller, fin interiør/sjokoladebutikk, hyggelig vertskap og lokaler :
Jeg og min kone og våre to barn 1-åringen lå i vogn og sov var på utkikk etter en kafe for å ta en kopp kaffe, og stakk innom denne kafeen. Vi kommer inn i kafeen, og hun ser oss men ønsker ikke velkommen eller viser oss hvor vi skal sitte. Vi Setter oss innerst i kafeen og går for å bestille. Hun sier at hun synes vognen tar for stor stor plass og hindrer at folk kan sitte på et bord med plass tim to prs. Det var kun en person i tillegg til oss i kafeen, og masse ledig plass ellers i kafeen. Vi sier da at vi drar et annet sted og spiser, og sier at vi synes det var dårlig service. Hun farer da opp og kjefter på oss høylytt at vi ikke viser forståelse, og at vi er frekke. Vi sliter med å få løftet vognen opp trappene mens hun kjefter på engelsk og er ufin. Anbefales IKKE!!
Siden jeg får meld om hvorfor dere får en stjerne så får dere svar nå. Dere får en stjerne alt for sent da man skal gi folk en sjanse men ved flere anledninger vi har vært der er service å kundebehandling langt vekk fra norsk folkeskikk. Å når man å blander seg opp i folks privatliv når man jobber i service bransjen går det for langt. Mange andre i byen som selger god kaffe å har fantastisk service så ikke noe tap for oss.
Elendig kundeservice! Noe av det værste jeg har vært borti. Damen bak disken var direkte frekk mot oss. Får likevel en stjerne for god kaffe.
Å ta betalt for og gjøre klar bestillinger, for så å kaste ut kundene fordi du ikke liker jakkene deres - det blir for drøyt. Man får nok bedre både service og kaffe ved å gå på en hvilken som helst annen kafé i Storgata.
Fikk først elendig service fra en ansatt, men jammen ordnet de skikkelig opp da det ble sagt ifra. Endrer fra 1 til 5 stjerner for ypperlig håndtering.
Peiskos, verdens beste kakao med krem
Her var det mye godsaker. Hyggelig betjening. Eplekaken var nydelig. Anbefales. Mvh Roy Kvernhaug
Koselig atmosfære. God service. Stort utvalg av sjokolade. God kaffe og smoothie
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ohlalla Sjokola & Kafé.

Lillehammer kaféer & kaffebarer

åpningstider, plassering. Storgata 78 lillehammer sjokolade kart bykart, satellitt visning. Ohlalla Sjokola & Kafé adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ohlalla Sjokola & Kafé. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ohlalla Sjokola & Kafé med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler