facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Café Stift

Café Stift

Info

Hos oss finner du god mat og drikke i en avslappet atmosfære, i tillegg til ukentlig konserter, DJs og andre arrangementer.

Historie

Café Stift er en café, klubb og scene beliggende i Kulturhuset Banken i Lillehammer

På dagtid er Café Stift et spisested med høy kvalitet på maten, behagelig stemning, te- og kaffebar med gratis internett og strøm. Kjøkkenet fokuserer på å servere lokale og internationale retter med gode råvarer.

Vi har plass til deg som ønsker en god lunsj, en plass for et uformelt møte, studere, lese dagens avis eller nyte nydelig fersk Espresso. På ettermiddag/kveld demper vi lysene og du kan bestille middag, når som helst på dagen, og våre hjemmelagde desserter.

På kveldstid forandres Cafe Stift til en bar med fengende musikk, og live-arrangementer ukentlig.

Vi har en moderne scene, med høy teknisk standard og kapasitet til 120 sitteplasser. Vi jobber aktivt med å tilbringe kulturelle arrangement innen live musikk, stand up og DJs fra hele verden. Samarbeidsparter gjennom året inkluderer bl.a. byens festivaler Dølajazz, Norsk Litteraturfestival, Kulturnatt, Teaterdagene og Amandusfestivalen.

Vi har også gode fasiliteter for filmvisninger/quiz/foredrag/debatter, med HD projektor, mikrofoner til konferanser, møter og andre samlinger.

Hver lørdag kveld er det nattklubb med 20 års aldersgrense fra kl 23:00 med høyt fokus på nasjonale og internasjonale konsepter innenfor klubbmusikk.

Cafeen kan leies for egne åpne/lukkede arrangement også på søndager og mandager, hvor vi holder stengt.

Vi står også for servering og catering til selskapene på kulturhuset hvor vi har lang erfaring med store og små grupper som jobbfester, julebord, møter, bryllup, konfirmasjoner og minnestunder, maks kapasitet er ca. 200 spisegjester.

Vi gleder oss til du kommer på innom, og vi ønsker alle byens herligste velkommen!

Vår oppgave

Cafe, restaurant, konsertscene og nattklubb. Vi gjør arrangementer innenfor servering og underholdning. Ta kontakt, så skreddersyr vi servering eller arrangement etter dine ønsker.

Adresse: Kirkegata 41 , Lillehammer 2609, NO
Telefonnummer: 940 53 179
moc.liamg@tfitsefac
By: Lillehammer
Rute: Kirkegata 41
Postnummer: 2609


åpningstider

Mandag: 12:00-22:00
Tirsdag: 12:00-01:00
Onsdag: 12:00-01:00
Torsdag: 12:00-01:00
Fredag: 12:00-01:00
Lørdag: 12:00-00:00


relaterte søk: cafe stift meny, cafe lillehammer, cafe stift kommende aktiviteter, kulturhuset banken, cafe stift åpningstider, stift turn, cafe stift aldersgrense, parkkafeen lillehammer
Anmeldelser
Veldig koselig plass, men dere slipper inn altfor mange!! var der på åpen scene 11.10.18. Også burde dere sette ned prisene litt.. Husk at 80-90% av gjestene er studenter med dårlig råd
E Koselig kafé i et historisk bygg hvor det alltid er like koselig å vende tilbake til! Vennlig og service innstilt personale. Uformelt og med enkel servering av smakfulle og lekre retter med unorskt preg.
Det går et tidsskille før og etter cafe stift i Lillehammer. Stift er noe så sjeldent som en Café som vil være noe mer. Et veldig bra kjøkken og et godt og variert drikke og kulturtilbud.
God mat og vennlig betjening. Kan fort bli høyt støynivå når det er fult og de i tillegg spiller musikken slik at alle hører
stor og god plass,god mat, grei pris,god service,god kaffe og 15 % student rabatt ved bevis.koselig atmosfære.
Herlig service og god mat. Super underholdning
Fint sted å slappe av eller bli underholdt. Dessverre har jeg opplevd maten som noe dårlig i det siste. Servicen er god.
Her var jeg to ganger på Teater før. God mat og fin atmosfære. Fin bygning. Fin kafeteria dere har.
God atmosfære, god mat, bl a. hjemmelaget sorbet, mange ulike ølsorter, hyggelig betjening.
Utrolig god mat, gode priser, hyggelig betjening og morsom innredning. Jeg kommer garantert tilbake hit senere
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Café Stift.

Lillehammer lounge

åpningstider, plassering. Kirkegata 41 lillehammer kaféer & kaffebarer kart bykart, satellitt visning. Café Stift adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Café Stift. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Café Stift med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Atelier Kakao Atelier Kakao 97 meter For et deilig sted! Satt her helt for meg selv, hørte på chill musikk, spiste deilig ...
Lykkelige Dager Lykkelige Dager 168 meter Fikas nye avd Lykkelige dager, bedre plass å site og like god servering. Verdens hygg...
Opus Cafe Opus Cafe 233 meter Kafé Opus ja, det var skuffende! Sur betjening, den som sto i kassa sto og gjespet he...
Parkcaféen Parkcaféen 266 meter Nydelig stemning i solen på venninne lunch God salat og is kaffe . Super service Tor...
Ohlalla Sjokola & Kafé Ohlalla Sjokola & Kafé 353 meter Er du ute etter god stemning, romantisk atmosfære og god sjokolade er dette stedet. O...
Kaffegutta Kaffegutta 360 meter
Cafe Opus Cafe Opus 6 km Kafé Opus ja, det var skuffende! Sur betjening, den som sto i kassa sto og gjespet he...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler