facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bane NOR: Nytt dobbeltspor Sandbukta-Moss-Såstad

Bane NOR: Nytt dobbeltspor Sandbukta-Moss-Såstad

Info

Her kan du få informasjon og stille spørsmål om Bane NORs planer for nytt dobbeltspor på strekningen Sandbukta-Moss-Såstad i Moss og Rygge kommuner.

Historie

• Ca. 10 km med nytt dobbeltspor i ny trasé.
• Tunneler på 2,6 og 2 km.
• Ny Moss stasjon i dagen.
• Spor for vending og hensetting (parkering) av tog.

Fra slutten på dagens dobbeltspor i Sandbukta blir det ca. 700 meter dobbeltspor i dagen før traseen går inn i en 2,6 km lang tunnel under Moss sentrum. For de siste 400 meterne av tunnelen i Nyquistbyen graves det en byggegrop og støpes en betongtunnel før terrenget reetableres.

I betongtunnelen deler sporene seg, og sydover fra munningen bygges nye Moss stasjon med fire spor til plattform. Det bygges også spor til vending og hensetting (parkering) av tog i dette området, samt forbindelsesspor til Moss havn. Total lengde på stasjonen blir ca. 1400 meter.

Fra stasjonen går dobbeltsporet videre i en ca. 2 km lang tunnel mot Carlberg. De siste fire kilometerne bygges i dagen fram til påkobling med eksisterende dobbeltspor ved Såstad.

Planlagt byggestart er i 2018. Jernbaneverket ser på mulighetene for å gjøre forberedende arbeider i 2016 og 2017.Prosjektet skal stå ferdig i 2023.

Nye Moss stasjon bygges slik at det i framtida blir mulig med fire avganger pr. time for lokaltog og fire InterCity-tog, i tillegg til ett godstog.Reisetida til Oslo blir ca. 30 minutter for de raskeste togene.

Strekningen inngår i utbyggingen av InterCity-strekningene på Østlandet. Fire spor fra Oslo til Ski (Follobanen) står ferdig i 2021, videre planlegges dobbeltspor til Seut nord for Fredrikstad innen 2024, Sarpsborg i 2026 og Halden i 2030.

Spørsmål som kommer inn på denne Facebook-siden, besvares vanligvis i løpet av 1-2 arbeidsdager. Siden er ikke "betjent" i helger og høytider, og det kan ta noe lengre tid å få svar i forbindelse med sommerferie o.l.

Adresse: Værlesands Bakgate 3, 1531 Moss, Norway
Telefonnummer: 400 27 579
By: Moss
Rute: Værlesands Bakgate 3
Postnummer: 1531



relaterte søk: nye moss stasjon, intercity sandbukta moss såstad, bane nor utbygging moss, dobbeltspor fredrikstad, reguleringsplan moss stasjon, ny jernbane moss, østfoldbanen utbygging, intercity bane nor
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bane NOR: Nytt dobbeltspor Sandbukta-Moss-Såstad.

Moss statlig organisasjon

åpningstider, plassering. Værlesands Bakgate 3 kart bykart, satellitt visning. Bane NOR: Nytt dobbeltspor Sandbukta-Moss-Såstad adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bane NOR: Nytt dobbeltspor Sandbukta-Moss-Såstad. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bane NOR: Nytt dobbeltspor Sandbukta-Moss-Såstad med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Fylkesmannen i Oslo og Viken Fylkesmannen i Oslo og Viken 291 meter Skal du ringe hit, må du sette av dagen.. Telefonkøen er endeløs..
Fylkesmannen i Oslo og Viken Fylkesmannen i Oslo og Viken 346 meter Aldri har jeg vært borti mere uproffesjonelle folk. 1 år har vi brukt for å bli kvitt...
Jane’s Kunst Kroken Jane’s Kunst Kroken 2 km Inspirerende og koselig galleri. Bra kafe og vakre omgivelser
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler