facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fylkesmannen i Oslo og Viken

Fylkesmannen i Oslo og Viken

Info

Fylkesmannen arbeider for at Oslo og Viken skal være et godt område å bo og arbeide i. Følger du denne siden, vil du finne ut mer om våre oppgaver.

Historie

Om
Fylkesmannen i Buskerud arbeider for at Buskerud skal være et godt fylke å bo og arbeide i.

Beskrivelse

Fylkesmannen arbeider for at Buskerud skal være et godt fylke å bo og arbeide i. Vi passer på at du får rettighetene dine slik Stortinget har bestemt. Det gjelder blant annet barnehage og skole, helse- og sosialtjeneste. Vi arbeider for økt samfunnssikkerhet, slår ring om miljøet, og arbeider for landbrukets framtid.
Generell informasjon
Fylkesmannen er den statlige etat som finnes nærmest innbyggerne og kommunene i fylket, og er et viktig bindeledd mellom disse og Regjeringen, Stortinget og andre sentrale myndigheter.

Fylkesmannen skal gi veiledning til kommuner, institusjoner, næringsliv og innbyggere slik at nasjonale vedtak på mange felt følges opp.

Fylkesmannen har også en rettssikkerhetsfunksjon overfor organisasjoner, vi
rksomheter og den enkelte innbygger.

Fylkesmannen skal se til at grunnleggende prinsipper som rett-ferdighet og likeverdighet, uavhengighet og habilitet blir fulgt.

Fylkesmannen skal bidra til samordning og samhandling mellom statlige etater, kommuner, fylkeskommune, næringslivet og innbyggere.

Fylkesmannen er administrativt underlagt Fornyings- og administrasjons- og kirkedepartementet.

Faglig er Fylkesmannen underlagt flere departement og direktorater, som alle gir oppdrag til embetet. Disse krever detaljert tilbakerapportering.

Fylkesmannen i Buskerud er dermed en betydelig samfunnsaktør.

Adresse: Vogts gate 17, 1532 Moss, Norway
Telefonnummer: 69 24 70 00
on.nennamseklyf@tsopvomf
By: Moss
Rute: Vogts gate 17
Postnummer: 1532


åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:45
Tirsdag: 08:00 - 15:45
Onsdag: 08:00 - 15:45
Torsdag: 08:00 - 15:45
Fredag: 08:00 - 15:45


relaterte søk: fylkesmannen i oslo og akershus postadresse, fylkesmannen i buskerud, fylkesmannen i oslo og akershus vergemålsavdelingen, fylkesmannen i oslo apostille, fylkesmannen i oslo og akershus ansatte, fylkesmannen postadresse, fylkesmannen i oslo og akershus skilsmisse, fylkesmannen i oslo og akershus juridisk avdeling
Anmeldelser
Skal du ringe hit, må du sette av dagen.. Telefonkøen er endeløs..
Ganske frekk hun jeg pratet med på telefonen, ikke hjelpsom. Dere må jobbe med kundebehandling.
Rask og god service!
Fylkes mannen har skiftet navn. Da må dere oppdatere det som står på Internett også.
Riktig god og fredelig jul til alle
EN SOM JOBBER DER VET IKKE FORSKJELL PÅ ÅSE BURKE 1946 NAMSOS OG ÅSE MARIT 1978 MOLDE OG PGA DEN FEILEN HAR JEG FÅTT STORE PROBLEMER MED FAMILIEN MIN. PÅ KANTEN TIL TAUSHETS BRUDD DETTE.
Man måbegynne med foreldrene for å motvirke mobbing i skolen
Fylkesmannens kontor BRYTER TAUSHETSPLIKTEN
Rask og effektiv service
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fylkesmannen i Oslo og Viken.

Moss statlig organisasjon

åpningstider, plassering. Vogts gate 17 moss offentlige, kommunale og statlige tjenester kart bykart, satellitt visning. Fylkesmannen i Oslo og Viken adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fylkesmannen i Oslo og Viken. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fylkesmannen i Oslo og Viken med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Fylkesmannen i Oslo og Viken Fylkesmannen i Oslo og Viken 56 meter Aldri har jeg vært borti mere uproffesjonelle folk. 1 år har vi brukt for å bli kvitt...
Moss 2020 Moss 2020 269 meter 10. august 2020 er det 300 år siden Moss fikk bystatus av Fredrik IV. Dette ønsker vi...
Bane NOR: Nytt dobbeltspor Sandbukta-Moss-Såstad Bane NOR: Nytt dobbeltspor Sandbukta-Moss-Så... 291 meter Her kan du få informasjon og stille spørsmål om Bane NORs planer for nytt dobbeltspor...
Moss kommune Moss kommune 413 meter Moss kommunes offisielle Facebookside. Se www.moss.kommune.no for mer informasjon. H...
Jane’s Kunst Kroken Jane’s Kunst Kroken 2 km Inspirerende og koselig galleri. Bra kafe og vakre omgivelser
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler