facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fylkesmannen i Oslo og Viken

Fylkesmannen i Oslo og Viken

Info

Fylkesmannen arbeider for at Oslo og Viken skal være et godt område å bo og arbeide i. Følger du denne siden, vil du finne ut mer om våre oppgaver.

Historie

Om
Fylkesmannen i Buskerud arbeider for at Buskerud skal være et godt fylke å bo og arbeide i.

Beskrivelse

Fylkesmannen arbeider for at Buskerud skal være et godt fylke å bo og arbeide i. Vi passer på at du får rettighetene dine slik Stortinget har bestemt. Det gjelder blant annet barnehage og skole, helse- og sosialtjeneste. Vi arbeider for økt samfunnssikkerhet, slår ring om miljøet, og arbeider for landbrukets framtid.
Generell informasjon
Fylkesmannen er den statlige etat som finnes nærmest innbyggerne og kommunene i fylket, og er et viktig bindeledd mellom disse og Regjeringen, Stortinget og andre sentrale myndigheter.

Fylkesmannen skal gi veiledning til kommuner, institusjoner, næringsliv og innbyggere slik at nasjonale vedtak på mange felt følges opp.

Fylkesmannen har også en rettssikkerhetsfunksjon overfor organisasjoner, vi
rksomheter og den enkelte innbygger.

Fylkesmannen skal se til at grunnleggende prinsipper som rett-ferdighet og likeverdighet, uavhengighet og habilitet blir fulgt.

Fylkesmannen skal bidra til samordning og samhandling mellom statlige etater, kommuner, fylkeskommune, næringslivet og innbyggere.

Fylkesmannen er administrativt underlagt Fornyings- og administrasjons- og kirkedepartementet.

Faglig er Fylkesmannen underlagt flere departement og direktorater, som alle gir oppdrag til embetet. Disse krever detaljert tilbakerapportering.

Fylkesmannen i Buskerud er dermed en betydelig samfunnsaktør.



"Statsforvalteren er statens representant i fylket og har ansvar for å følge opp vedtak, mål og retningslinjer fra Stortinget og regjeringen. Statsforvalteren er også et viktig bindeledd mellom kommunene og sentrale myndigheter. Vårt tidligere navn var Fylkesmannen.Statsforvalteren i Oslo og Viken har tre kontorsteder: Moss hovedkontor, Oslo og Drammen.Postadresse:Statsforvalteren i Oslo og VikenPostboks 3251502 Moss"
Adresse: Vogts gate 17, 1532 Moss, Norway
Telefonnummer: 69 24 70 00
on.nennamseklyf@tsopvomf
By: Moss
Rute: Vogts gate 17
Postnummer: 1532



relaterte søk: fylkesmannen i oslo og akershus, fylkesmannen i østfold, viken fylke, fylkesmannen i buskerud
Nærliggende lignende selskaper
Fylkesmannen i Oslo og Viken Fylkesmannen i Oslo og Viken 56 meter Skal du ringe hit, må du sette av dagen.. Telefonkøen er endeløs..
Bane NOR: Nytt dobbeltspor Sandbukta-Moss-Såstad Bane NOR: Nytt dobbeltspor Sandbukta-Moss-Så... 346 meter Her kan du få informasjon og stille spørsmål om Bane NORs planer for nytt dobbeltspor...
Jane’s Kunst Kroken Jane’s Kunst Kroken 2 km Inspirerende og koselig galleri. Bra kafe og vakre omgivelser
Anmeldelser
Aldri har jeg vært borti mere uproffesjonelle folk. 1 år har vi brukt for å bli kvitt en verge min far aldri ville ha. Ikke svart på tlf og mail. Latt det bare gå å gå, og hatt et grusomt år. Bare 1 person på slutten av ventetiden forsto oss, men enda er det ikke helt over. Og dere må ta det seriøst når vi sier at dere har helt umenneskelig verger, og utrolig dårlig til å svare å følge opp. SKJERP DERE
Jeg vil bare herved si at dere må begynne å oppføre dere mer proft mot oss som trenger hjelp, og legge til side deres følelser, selv når dere ikke liker de/den som kontakter dere. Det får alvorlige konsekvenser når dere begynner å bli så personlige at dere lager bare rot og tull, og plutselig så er saken borte, osv, og det går ut over de/den som trenger hjelp,!.. Det er flere her i landet som har utdannelse, og er oppegående, men har blitt syke, og vært uheldige med amatører, og må til slutt klage til dere,og da er det trist at det samme skjer her.
All kontaktopplysning er enten feil eller død. Ingen svarer på oppgitt telefon, samtalen brytes. Ingen svarer på enkleste spørsmål på flere dager på email. Hjelpesider, det henvises til svarer ikke på alt. Dette er behandling skattebetalere får fra dem som mottar lønn betalt av skattebetalerne!
Ufattelig lang ventetid på å komme gjennom på telefonen. Blir satt i kø og venter i over 20 minutter. Da brytes samtalen av og en må ringe på nytt. Går f... ikke an å ha så elendig kundeservice.
Fint vi har et statlig organ etter kommune. Heldige vi er i dette landet som har såpass mange organer og bindeledd mellom kommunene og sentrale myndigheter.
Ringte dere ang. apostille og kom lynraskt frem til riktig avdeling samt svar på spørsmålet mitt. Takk for god service.
Formulering og rettskriving har ikke vært deres/din beste side...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler