facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bevaremegvel Bar & Restaurant

Bevaremegvel Bar & Restaurant
Adresse: Skagen 12 , Stavanger 4006, NO
Telefonnummer: 815 52 882
By: Stavanger
Rute: Skagen 12
Postnummer: 4006



relaterte søk: restaurant stavanger, nb sørensen, restauranter stavanger, gavekort restaurant stavanger, bevare meg vel handelsparken, fish and cow, bevaremegvel lyngdal, gaffel og karaffel
Anmeldelser
Meget god mat, rask og vennlig service. "Smørkniv" som ikke en gang klarte skjære gjennom mykt fersk burgerbrød og høylytte alkoliserte 60 åringer på nabobord trekker litt ned.
Nettsiden er misvisende. Det står "Romjulsmeny" og under er det listet opp flere retter. Lite visste vi at det var en link til en egen meny... . Ble møtt av en hyggelig ung mann som hadde god hukommelse og ga oss det vi ba om. 2 skulle ha forrett. Etter den tok det veeeldig lang tid før vi andre fikk mat. Satt fra 17.00 til 18.15. Ba om hvitvin, fikk levert rødvin. Fikk ikke brød til salaten, hun skulle fikse men glemte det ut. Teres Major biffene var slett ikke så møre som de fremstilles å være, måtte mye tygge mye. Torsken og burgeren var god. I salaten bugnet det av reker, noe vi mistenker ikke var helt etter oppskriften . Desserten på dagens meny var hard, helt sikkert ikke fersk. Ikke en eneste gang kom noen bort til bordet for å rydde glass, fylle på vann det måtte vi gjøre selv, eller spør om vi ønsket mer å drikke, dette tapte de penger på. Blir nok ikke en plass vi går tilbake til. All ære til den unge mannen som fikset både brød, til slutt, og andre ting vi ba om . Tilgjengelighet med rullestol: Det er ok.
Koselig vinbar med hyggelige ansatte. Bare litt synd at de ikke har alle de vinene som vinkartet sier at de har.Mat: 3/5
Ga beskjed om overstekt kjøtt på hovedrett, sa det var grått. Ble svart med at alt hadde blitt stekt likt, men jeg sa at min var tynn og dermed overstekt, og viste til de over bordet sine som var røde. En annen kom tilbake med det samme fatet mitt og sa det jo ville ta tid for å få nytt, 7 min, jeg ville vente på det. Fikk tilbake noe som var enda mer stekt... Makan! Fatter ikke at de kan servere kjøtt som er grått og trått, bare leverte alt tilbake igjen
30/11-2022. Vi var ute og spiste med en venn, 3 stk. vi ankom 17.50. Maten kom på bordet etter 2 t etter mye masing. Forett ok kamskjell som antagelig hadde vært frosne overstekt tørr ribbe, lite smak og ikke imponerende, såg ut som det var kastet på talerken. Lutefisk ok, men ikke mer. Vi fikk riktignok vin og dessert som plaster på såret. Men frister ikke å gå dit igjen!!
Lutefisk av prima kvalitet. Det smakte helt nydelig.
God mat, trivelig betjening, OG kelner hadde god support bak døren mtp vinvalg og menyspørsmål, ingen selvfølge alle steder- BRA.
En restaurant som har blitt et stamsted for mange innbyggere i Stavanger. Her bommer man ikke når man bestiller, men en fulltreffer er det nok ikke sikkert du får heller. Porsjonene er nok også litt små for enkelte. Grei service. Grei mat. Greie viner. Det var veldig lang ventetid da vi var der. Noe de beklaget pga. av et selskap som tok mye av ressursene. Interiøret er koselig og innbydende. Plasseringen er sentral i sentrum. For noen vil prisene oppleves som litt stive. For andre temmelig normale til å være Stavanger. Om du ikke legger forventningene for høyt er dette en bra plass å spise. NB! Det kan være lurt å bestille i forkant da det ofte er fullt.
Elendig opplevelse, det gjør liksom noe med stemningen for kvelden når man betaler 395 kr for en seig lunken ytrefilet og 155kr pr glass vin inkludert bunnfall. Spesielt gøy med seig biff når man kun får utdelt smørkniv. Når man så spør; skal vinen virkelig være sånn? Så får man tilbake, «ja det er sånn når det er bunnen på flasken» deretter snudde hun og gikk videre. Tror også servitør var klar over at det var dårlig denne kvelden da hun ikke engang spurte oss hvordan maten var, men heller slengte en terminal på bordet for betaling. Takk for oss. Vi kommer ikke tilbake for å spise med det første!
Hadde en elendig opplevelse med servicen og mat opplevelsen. Hadde bestillt 3 forretter og 1 hovedrett, servitøren kom med 4 hovedretter. Hun kom bare med en unnskyldning mens vi må betale for 4 hovedretter vi ikke hadde bestilt. Plus Veldig lite variasjon i matvalg og dessert, maten var veldig kjedelig og lite smak Første og siste ganganbefales ikke til folk med høye forventninger.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bevaremegvel Bar & Restaurant.

Stavanger skandinavisk

åpningstider, plassering. Skagen 12 kart bykart, satellitt visning. Bevaremegvel Bar & Restaurant adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bevaremegvel Bar & Restaurant. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bevaremegvel Bar & Restaurant med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Annen Etage Annen Etage 103 meter Oversatt av Google Fantastisk mat i en fantastisk beliggenhet. Den nyoppussede spises...
Re-Naa Re-Naa 114 meter Dette er som å oppleve den ultimate rockekonserten med favorittbandet ditt teaterfore...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler