facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Re-Naa

Re-Naa

Info

Matbaren er en urban bistro med avslappet, god stemning. Matglede og kvalitet!

Historie

I hjertet av Stavanger ligger Breitorget, hvor vi har to spisesteder:
- Matbaren er et uformellt spisested i bistro-stil, åpent for lunsj og middag alle dager.
- RE-NAA er en intim, avslappet og elegant gourmetrestaurant, åpen for middag tirsdag til lørdag.
I tillegg har vi flere flotte selskapslokaler, velegnet til bryllup, bursdag, firmaselskap, julebord, familieselskap og andre anledninger.
Velkommen, og nyt maten!
OBS Facebook brukes som en informasjonskanal og IKKE som en kommunikasjonskanal, DVs meldinger svares sporadisk



"Sven Erik Renaa tilbyr sitt beste for 21 gjester i denne lille, intime restauranten, som har to stjerner i Guide Michelin. Innovative retter med gode smaker fra herlige lokale råvarer.Beliggende i Eilert Smith Hotell, Nordnøgata 8, Stavanger.Sven Erik Renaa serves up the best local produce in his 21 seats’ Studio. Two stars in Guide Michelin.This restaurant is in Eilert Smith Horel, Nordbøgata 8, Stavanger"
Adresse: Breitorget 6 , Stavanger 4006, NO
Telefonnummer: 51 55 11 11
on.aanertnaruatser@tsop
By: Stavanger
Rute: Breitorget 6
Postnummer: 4006



relaterte søk: re-naa meny, renaa xpress, renaa michelin, renaa atriet, sven erik renaa, renaa stavanger gavekort, renaa matbaren stavanger, michelin stavanger
Anmeldelser
Dette er som å oppleve den ultimate rockekonserten med favorittbandet ditt teaterforestilling for de mer kultiverte - som flyter fra absolutt høydepunkt til høydepunkt. Nydelige småretter som aldri mister fotfestet, men likevel overrasker. Intimt. Personlig. Fantastisk. Humor. Svært hyggelig. Tilhørende viner er ikke noe å lure på en gang. Tenk at den andre favorittartisten gjester favorittbandet ditt under den samme fantastiske konserten. Der og da kan du ikke ha det bedre. Den første dosen var på ingen måte gratis, men like fullt vanedannende.
Garantert lykke! Med nye lokaler i det dritfine hotellet Eilert Smith Hotel fikk vi veldig lyst å besøke RE-NAA igjen. Og det var ikke så dumt; én natt på hotellet med middag i restauranten endte med å bli det feteste døgnet vi har opplevd på veldig lenge. Kan ikke huske det var noe i veien med de gamle lokalene på Breitorget, men det er i hvert fall ikke noe dårligere nå Her har man dratt "åpent kjøkken" enda litt lenger, og plassert det så midt i restauranten som over hode mulig. Og det må være det feteste kjøkkenet ever - er man så heldig å bo på hotellet anbefaler jeg å stikke innom å se når restauranten er tom for folk. Jeg synes det er ufattelig moro å kunne se inn på kjøkkenet når man spiser på slike topprestauranter, og her kan du gjøre det uansett hvilket bord du får tildelt. Utrolig kult! Og… Sist vi var på RE-NAA, for to år siden, var vi overbegeistret over maten spesielt, og måltidet generelt. Og – f…! - Sven Erik Renaa kan fortsatt lage mat! Det er så sykt godt det som blir servert! Den ene digge opplevelsen etter den andre hele kvelden. Det er så proft, det er så pent, og det er så fantastisk hyggelig å være gjest der. Da det hele var over, ble jeg sittende på rommet å bare tenke; "Nå er jeg lykkelig!" Det er egentlig ikke så mye mer å si... Jeg vil så inderlig takke alle på restauranten for opplevelsen dere ga oss. Kanskje en ekstra takk til Mr. Aga som i aller høyeste grad også var med på å lage fantastisk stemning utfordret oss litt på å virkelig _smake_ på vinen. Jeg elsker vin – men kan ingenting om det. Men det å bli minnet på å følge litt ekstra med på smaksløkene nå! "pay attention" gjorde faktisk at måltidet også ble en vinopplevelse av de sjeldne. Det var veldig gøy! En siste anbefaling; Gjør dette til en 24-timers reise i ren luksus med noen du elsker høyt. Book et rom på Eilert Smith Hotel, kanskje spis lunsj på Renaa Matbaren - det gjorde vi, og spis middag på RE-NAA. Da kan jeg garantere at du føler deg lykkelig når du sitter på rommet på slutten av dagen…
God service, veldig god mat, gode drinker, koselige uformelle lokaler. Vi gikk fra restauranten veldig mett og fornøydvel fortjent stjerne i Michelin guide.
Fantastisk matopplevelse og god atmosfære! Anbefales på det sterkeste å reservere et bord her!
Magisk mat og flott vinpakke med meget gode viner
Å besøke Re-Naa er en sjelden opplevelse. Du spiser kunstverk, drikker de nydeligste viner, og alt smaker himmelsk! Dyrt ja, men vi unner oss et besøk en gang i året.
Bedre matopplevelse og service får man ikke!
Umulig å bestille et bord. Det har vært en feil i systemet så bestilling skjer manuelt. Prøvde å bestille er bord via e-post da. Ingen svar Ila 2 uker selv om det står på nettsiden at det tar opp til 24 timer for å bestille et bord.
En fantastisk opplevelse hele veien fra vi ble ønsket velkommen av personalet, boblene i baren, de utrolige rettene servert av de kunnskapsrike kokkene, de nydelige vinene, til vi gikk glade og mette ut gjennom døren.
Fantastisk opplevelse, matopplevelse uten like!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Re-Naa.

Stavanger skandinavisk

åpningstider, plassering. Breitorget 6 kart bykart, satellitt visning. Re-Naa adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Re-Naa. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Re-Naa med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Bevaremegvel Bar & Restaurant Bevaremegvel Bar & Restaurant 114 meter Meget god mat, rask og vennlig service. "Smørkniv" som ikke en gang klarte ...
Annen Etage Annen Etage 132 meter Oversatt av Google Fantastisk mat i en fantastisk beliggenhet. Den nyoppussede spises...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler