facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brattlikollen Pizza

Brattlikollen Pizza
"Pizza, kebab og hamburgere"
Adresse: Sandstuveien 44 , Oslo 1184, NO
Telefonnummer: 22 74 74 70
By: Oslo
Rute: Sandstuveien 44
Postnummer: 1184



relaterte søk: brattlikollen pizza meny, brattlikollen frisør, brattlikollen sushi, holtet pizza, brattlikollen kiosk, pizza nordstrand, brattlikollen stasjon, brattlikollen boligsameie
Anmeldelser
Besillt mat her fra i flere år, men den ene kokken der skjønner ikke telefon bestillinger og er frekk i tonen.
Har bestilt her flere ganger nå. Hver gang stor kebab uten saus, og ikke en gang har jeg fått kebab uten saus. Dårlig service, vil virkelig ikke anbefale.
Brattlikollen spesial er en veldig god pizza med biff og skinke. Bunnen er god og luftig og pizza sausen smaker veldig godt. Du får også med en 1l brus når du bestiller en pizza. Rømmedressingen er veldig god og passer med pizzaen veldig godt. Jeg har bestilt kebab her også en gang og jeg var veldig fornøyd. De er veldig hyggelige der. De har takeaway og når vi henter pizzaen gleder vi oss i bilen til vi kommer hjem. Veldig god pizza til billig pris. Skuffer aldri. Siden den også er rett ved siden av brattlikollen t-bane så kan du ta den med hjem etter feks jobb.
Bestilte pr telefon og kunne hente etter 10 minutter. Da jeg kom for å hente fikk jeg beskjed om at de hadde stengt den grillen for kvelden, men at de kunne lage noe annet. To timer før stengetid. Aldri mer.
Disse menneskene lager den beste kebaben i hele verden. Jeg har personlig spist kebab på andre steder som holtet og bislet, men de er ikke engang i nærheten av Brattlikollen.
Kjempe hyggelig personale, deilig pizza, stort utvalg og billig var det og! Mye bedre enn de store pizza stedene. Kommer til å komme tilbake hit
Vet ikke om noe særlig andre steder som har bedre pizza enn disse gutta på brattlikollen. Anbefales!
noen ganger gir dem sterk saus når vi ber om Mild, men jeg er ikke Norsk så jeg er ikke kresen
Wow for et sted!! Knall god pizza!!!!
Jeg fant en klump med hår i kebaben min Lignet litt på kjønnshår.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Brattlikollen Pizza med offentlig transport


Brattlikollen T 50 meter
4E
4N
Brattlikollen 70 meter
1
1E
4

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Brattlikollen Pizza.

Oslo pizza

åpningstider, plassering. Sandstuveien 44 kart bykart, satellitt visning. Brattlikollen Pizza adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Brattlikollen Pizza. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Brattlikollen Pizza med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler