facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pizzabua Lambertseter

Pizzabua Lambertseter
"Velkommen til Pizzabua Lambertseter. Vi tilbyr italiensk steinovnsbakt pizza.Kom gjerne innom å få med deg en meny så du alltid vet hvor du får den beste pizzaen i byen."
Adresse: Cecilie Thoresens vei 13 , Oslo 1153, NO
Telefonnummer: 22 28 48 77
By: Oslo
Rute: Cecilie Thoresens vei 13
Postnummer: 1153


åpningstider

Mandag: 15:00-22:00
Tirsdag: 15:00-23:00
Onsdag: 15:00-23:00
Torsdag: 15:00-23:00
Fredag: 15:00-23:00
Lørdag: 15:00-23:00
Søndag: 15:00-23:00


relaterte søk: pizzabua lambertseter meny, pelican delivery, pizzabua lambertseter åpningstider, pizzabakeren lambertseter, pizza lambertseter, kebab lambertseter, pizzabua grorud, pizzabua grorud meny
Anmeldelser
Pizzaen er forferdelig og brent, personalet er flott, men de vet ikke hvordan de skal lage mat:
Har kun prøvd Al Capone fra denne sjappa. Veldig god pizza med riktig mengde topping. Enkel og grei bestilling over telefon og pizzaen ble klar akkurat på tiden. Var en litt trøtt ansatt som jobbet alene rett før stengetid, så kan ikke si så mye på servicen, men fikk et veldig godt inntrykk og jeg kommer til å være stamgjest fremover. Anbefaler på det sterkeste hvis du ønsker take-away pizza i porsjonsstørrelse. Kioskbasert, så er kun pick-up point for pizza. Ikke restaurant. Parkering: Pizzabua ligger midt mellom et shoppingsenter parkeringshus og en bensinstasjon med stor plass for å stå med bilen og vente i de få minuttene det tar å steke pizzaen. Null problem med bil.
Hvis man liker å spise brent pizzabunn så går man hit..
Vet ikke hva som har skjedd her, men pizzaen har vært brent de siste gangene jeg har bestilt herifra, pleide å være bra, nå er den uspiselig.
God og lokal pizza - de vet hva de driver med!
Beste pizzaen i byen. Super kvalitet, god smak på pepperoni. De har god størrelse på pizzaen, her får du valuta for pengene! Samt veldig god service! Hyggelig personale.
Prisen på pizzaen var høyere enn hva som var oppgitt på menyen her. Tok det opp da jeg henta pizzaen, men de tok ikke noe ansvar. Betalte prisen de forlangte. Det normale ville vært at de hadde beklaget feilen og latt meg betale den oppgitte prisen her på nett. Var ikke mange kroner forskjell. Er mer en prinsipp sak. Pizzaen var forøvrig ok.
God pizza, men litt harde skorper og dårlig fyll trekker ned.
Dårlig med fyll på pizza og spesielt når jeg har betalt for det... Men god pizza da ..
God pizza. Litt lang ventetid til tider. Men er fordi de har mye å gjøre.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Pizzabua Lambertseter med offentlig transport


Lambertseter 210 meter
1
1E
4
Lambertseter T 220 meter
75A
75B
75C
Lambertseter T 220 meter
Lambertseter T 220 meter
75A
75B
75C
Lambertseter senter 250 meter
4N
75C
79
FB10

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Pizzabua Lambertseter.

Oslo pizza

åpningstider, plassering. Cecilie Thoresens vei 13 kart bykart, satellitt visning. Pizzabua Lambertseter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Pizzabua Lambertseter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Pizzabua Lambertseter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler