facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Holtet Pizza og Kebabhus

Holtet Pizza og Kebabhus

Info

Vi lover god kvalitet både på mat og service.
Lokaler Holtet: Kongsveien 92
Tlf Holtet: 22288803

Historie

Åpningstider:
Mandag-Torsdag 11.00-23.00
Fredag-Førdag 11.00-03.00
Søndag 12.00-23.00
UTKJØRING ALLE DAGER.

Vår oppgave

Selger landets desisert beste kebab og pizza.

Produkter

Kebab, Pizza, Pomfrites og Hamburgere

Adresse: Kongsveien 92 , Oslo 1177, NO
Telefonnummer: 22 28 88 03
By: Oslo
Rute: Kongsveien 92
Postnummer: 1177relaterte søk: holtet kebab meny, pizza nordstrand, holtet kebab nummer, åpent bakeri holtet pizza, holtet kebab mattilsynet, take away holtet, sæter kebab, kebab førde
Anmeldelser
God kebab, men ga meg ødelagt drikke som var tydelig ødelagt boks
Nesten alle gangene jeg bestillte mat der fra fikk jeg plast i matten. Det hvar plast i kebaben og pitzzan
Ringte for å bestille mat og jeg var møtt med en veldig frekk kar som ikke klarte å være tålmodig når jeg ikke kunne høre det han sa fordi det var bakgrunnslyd på begge sider. Veldig ufin kundeservice å snakke så irritert til en kunde som prøver å bestille mat.
Veldig god kebab i pita her. Friske grønnsaker med godt stekt kjøtt og digg saus og crunchy brød.!En av de bedre kebabene jeg har smakt.! Anbefales på det sterkeste.!
Klart beste kebab på Nordstrand etter min mening.Mat: 5/5
Holtet pizza og Grill har alt et gatekjøkken kan levere. De leverer god mat både ved å hente der, men også bra hvis man bestiller fra dem. Pizzaen er bra, og kebab og burger slik som de skal være. Helt topp for en kjapp matbit
Det er helt greit det er hva du kan forventeMat: 2/5
Har på seg handsker når dem jobber, men tar i veksel penger, tar på allt som er. Sen tar på mat å annet. Riktigt griseri.. . Vad er poenget med og bruke enganshandskee, når du har på deg samme par hele dagen?
Værste pizzaen jeg har vært borti på lenge! Kanskje den værste noen gang. Utrolig lite innbydende og masse ekle skinkestaver under «osten», får det er ikke ordentlig ost heller. Dette er blandingsprodukt så det holder. Får ikke å glemme den hermetiske soppen. Utrolig at noen kan gi bra score på dette !
OK kebab. Da jeg var der lå det kyllingkjøtt i en boks fremme i vinduet, ikke nedkjølt.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Holtet Pizza og Kebabhus med offentlig transport


Holtet 20 meter
13
19
Holtet 240 meter
19N
74
Bekkelagshjemmet 390 meter
19N
74

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Holtet Pizza og Kebabhus.

Oslo hurtigmat

åpningstider, plassering. Kongsveien 92 oslo pizza kart bykart, satellitt visning. Holtet Pizza og Kebabhus adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Holtet Pizza og Kebabhus. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Holtet Pizza og Kebabhus med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler