facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bun's Burger Bar

Bun's Burger Bar

Info

Bun's Burger Bar åpnet i 2014, og ble raskt kjent for noen av Oslos beste gourmet burgere. "Kanskje Oslos beste beliggenhet." - Finansavisen

Historie

Started in 2014, Bun's quickly became known for Oslo's best burgers. Inspired by local Texas-style recipes straight from our chef, we are dedicated to the ultimate burger experience. And one more thing, Bun's is created and run by four people connected by friendship: together they hand-made Bun's interior and perfected the recipes. That's why Bun's is a place where everybody feels like at home.

Adresse: Sørengkaia 71 , Oslo 0191, NO
Telefonnummer: 23 23 00 23
on.regrubsnub@drob
By: Oslo
Rute: Sørengkaia 71
Postnummer: 0191


åpningstider

Mandag: 11:00-22:00
Tirsdag: 11:00-22:00
Onsdag: 11:00-22:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-22:00
Lørdag: 12:00-22:00
Søndag: 12:00-22:00

Anmeldelser
Helt OK! Flott sted med en fantastisk utsikt ut over indre Oslofjord. Maten var god, men ikke noe som utmerka seg noe særlig egentlig. Vi bestilte to burgere, en klassisk og en med kylling, hvor sistnevnte var den som utmerket seg. Kyllingen var godt stekt og hadde en fin smak, som passa bra til resten av maten. Den klassiske burgeren derimot smakte egentlig ikke så mye, nesten litt kjedelig. Kjøttet var noe tørt, hvor brødet var enda tørrere. Servicen var grei, men det tok lang tid å få maten, og enda lengre tid å faktisk få kontakt med betjeningen. I overkant dyrt for hva man får. Litt synd med tanke på lokasjonen, og en kan absolutt forvente mer fra et sted som dette!
Syns det har tapt seg litt. Menyen hadde 1 kyllingburger resten var kjøtt. Savnet tunfiskburgeren og kanskje en vegetarburger. Blid, behjelpelig og hyggelig kelner. Kokka tok seg goooooood tid.Mat: 3/5
Veldig god burger og meget hyggelig betjening! Her skal vi komme vi igjen!
Bestilte Cheesus Fries og Buffalo Wings. Buffalo wings var gode, men Cheesus Fries var altfor salt. Stort nedtrekk i antall stjerne pga. servicen - fordi, dette har skjedd de to siste gangene vi har vært her, og av den grunn er dette siste gang vi drar hit! For det første var alt vi egentlig skulle bestille tomt på en lørdag kl. 18, for det andre fikk jeg maten min 45 min før de andre vi var 4 stk, så jeg ble spisende alene, og for det tredje var det feil ved alle bestillingene feil dressing osv. Maten her er ikke så fantastisk at vi går glipp av noe ved å ikke komme tilbake, fordi konkurransen i Oslo er stor, og det er nok av andre burgersteder som serverer bedre burgere - og som også har bra lokasjon og god service!
Fantastisk restaurant med hyggelig personale! Utrolig fin beliggenhet. Maten kom til rimelig tid og smakte veldig godt! Dette anbefales!
Booket bord dagen før, de bestemte seg for å stenge kjøkkenet tidlig på grunn av at det var så stille uten å kommunisere det. Da tenker jeg at noen hadde lyst på en tidlig kveld.
Helt fantastisk godt med mat her! Servicen var like god! Anbefales på det sterkeste, en opplevelse man ikke får ofte i Oslo!
Flott beliggenhet med fin utsikt og mye aktivitet rett på utsiden. Om servitørene løfter blikket litt, slik at de kanskje får øye på gjester som vil handle mer mat og drikke, ja da blir det tipp topp
Var innom for å ta noe å drikke og varme oss litt. Hyggelig sted som lagde en veldig god iste Service: 4/5
TL;DR: Bun's Burger Bar er et Instagramvennlig sted, I et mylder av byens nyere burgerkonsepter. Når vi kom til Bun's - ytterst på Sørenga kai - var lokalet nesten tomt, helt greit egentlig for et slitent par. Betjeningen var raskt på plass, med meny og vennlig beskjed om å følge med til bordet. Bordet ble raskt utstyrt med en mugge vann, servietter og bestikk. Imens vi prøvde å bestemme oss for maten, rakk vi desverre å lure på når de skulle komme å ta bestilling av drikke - med tanke på at det ble satt ut vann er ikke dette noen krise, men et punkt vi bet oss merke i. Da vi aldri hadde vært på Bun's før, ønsket følge å bestille et utvalg av rettene, for å få et inntrykk. Dessuten er menyen godt fyllt opp med spennende varianter av retter man vil forvente seg å finne på noe som fremstår som en Amerikansk Diner, spesialisert på burgere. Vi gikk for Baby Back Ribs starter, Chicken Nuggets, Fries, Cheesy Fries og en Widowmaker Burger. Baby Back Ribs var desverre ikke det høydepunktet vi hadde håpet, det var i overkant mye BBQ-glaze og de var desverre litt vel kalde. Chicken Nuggets ble trukket frem som et vesentlig høydepunkt fra følget mitt, de var rett og slett skikkelig gode. Widowmaker Burger, blir reklamert for som sterk. Det er det virkelig, jalapenodressingen river deilig i halsen og ønske om å bestille en vaniljemilkshake for å døyve det meldte seg raskt. Desverre blir vaniljemilkshake servert med et altfor underdimensjonert sugerør i plast, hvilket fører til at det å faktisk innta denne fantastiske shake'en, skulle vise seg å bli litt av en utfordring. Det dog er heldigvis med skje. Cheesy Fries hørtes bedre ut enn de var, for noe som reklameres for som "cheesy" hadde kjøkkenet vært litt sparsommelige med osten. De hadde derimot vært rause med creme fraiche, vårløk og den samme jalapenodressingen som på Widowmaker. En bedre studie av menyen hadde trolig fjernet dette som en overraskelse. Betjeningen var hyggelig, og serviceinnstilt. Servitøren spurte spesifikt om det var greit at burgeren ble stekt "medium", et velkomment tilskudd hos burgersteder. Servitøren viste evne til å se hele lokalet, og jobbet seg effektivt mellom bordene ettersom restauranten fylte seg opp imens vi var der. Følge mitt kom frem til at det ikke frister veldig mye med flere besøk. Personlig skulle jeg gjerne prøvd meg mer nedover burger-menyen, da denne fremstod som spennende. Klassikere og nye hippere varianter i skjønn forening. Drikkekartet fikk bare et raskt blikk denne gangen, men fremstod også som velfylt. Lokalene i seg selv er moderne og simplistiske med akkurat nok rural-Americana til å vise frem røttene sine, uten å bli for mye eller for harry for Sørenga. Jeg kommer nok tilbake, men da skal det benyttes som et spisested for en matbit og de første drinkene.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bun's Burger Bar med offentlig transport


Munch Bjørvika 290 meter
B8
Sørenga 310 meter
85

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bun's Burger Bar.

Oslo hamburgere

åpningstider, plassering. Sørengkaia 71 kart bykart, satellitt visning. Bun's Burger Bar adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bun's Burger Bar. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bun's Burger Bar med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler