facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Café Fontés

Café Fontés
Adresse: Olaf Ryes plass 10 , Oslo 0552, NO
Telefonnummer: 22 71 90 22
By: Oslo
Rute: Olaf Ryes plass 10
Postnummer: 0552


åpningstider

Mandag: 11:00-01:00
Tirsdag: 11:00-01:00
Onsdag: 11:00-01:00
Torsdag: 11:00-01:00
Fredag: 11:00-01:00
Lørdag: 11:00-01:00
Søndag: 11:00-01:00


relaterte søk: fontes, cafe grunerløkka, eldhuset, fontes meny, tapas på løkka, villa paradiso, cafe bar grunerløkka
Anmeldelser
Hyggelig lokale, med stor uteservering. Vennlig personale. Store porsjoner, godt prisnivå. Mye mat for pengene. Du får ekstra poteter på forespørsel. Alt kjøtt er halal, unntatt svinekjøttet. :-
Når jeg går på restaurant så skal det vare en flott opplevelse! Det lå matrester og søppel under bordet vi fikk tildelt. Tapasen smakte gammelt og lite autentisk spansk! Servitøren var hyggelig, men vi reagerte på at hun hverken forstod norsk eller spansk.
Bestilte mat, når det var langt fra fullt med folk. Noe så enkelt som en omelett og en toast. Men vi fikk toasten 18 minutter etter omeletten. Når vi ga beskjed sa dem bare beklager og spurte om å varme omeletten... ikke noe avslag på regning heller. For øvrig dyrt sted til at alt bare smaker smør.
Hyggelig uteservering på Grunerløkka men maten sto ikke i stil! Måtte vente lenge på Chorizoburgeren og den var litt kjedelig! Fikk en gratis kaffe på huset pga ventetid, men måtte be om rabatt selv!
God mat og god service. Sterkt anbefalt. De spiller god spansk musikk for vår lørdag kveld besøk. Servitør var oppmerksomme og service instilt. Vil definitivt besøke igjen. :
Hvordan kan du akseptere att din kone kaster ett rødvins glass på din kunde? Vanket på fontes i mange år.det er uakseptabelt.uenige ja.men ikke kaste ett rødvins glass på kundene dine.da kan du få ett stort problem.
Bruker den ofte fordi den ligger på stripa og har helt ok mat og service. Noen av pastarettene er veldig gode og biff sandwich er god. Alt i alt et ok sted.
Kjapp og god service. Hyggelig atmosfære og god mat... vil anbefale biffburgeren, beste burger jeg har smakt
+ Hyggelig servering - Treg betjening. Alt går såååå tregt - Maten smakte lite - Eplekake var kjedelig
Favorittstedet mitt når det gjelder tapas. Bra beliggenhet og veldig koselig sted.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Café Fontés.

Oslo moderne europeisk

åpningstider, plassering. Olaf Ryes plass 10 oslo frokost og brunsj kart bykart, satellitt visning. Café Fontés adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Café Fontés. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Café Fontés med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Smelteverket Smelteverket 339 meter
Glød Glød 372 meter
PS Hotell PS Hotell 404 meter
The Veggie Show The Veggie Show 410 meter
Noah's Ark Noah's Ark 427 meter
Café Sara Café Sara 697 meter
Wallmans Wallmans 744 meter
Arakataka Arakataka 899 meter
Tukthuset Tukthuset 1 km
Taverna'n Taverna'n 1 km
Fyret Fyret 1 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler