facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for The Nighthawk Diner

The Nighthawk Diner
Adresse: Seilduksgata 15 , Oslo 0553, NO
Telefonnummer: 966 27 327
By: Oslo
Rute: Seilduksgata 15
Postnummer: 0553


åpningstider

Mandag: 07:00-23:00
Tirsdag: 07:00-00:00
Onsdag: 07:00-00:00
Torsdag: 07:00-00:00
Fredag: 07:00-01:00
Lørdag: 10:00-01:00
Søndag: 10:00-23:00

Anmeldelser
Stakk innom for å ta noen shakes i varmen. Kjempegode shakes. Stilig atmosfære og hyggelig betjening. Spiste ikke mat. Prisen trekker noe ned.
Anbefaler chocolate cherry Shake! Utrolig god. Men servicen kunne ha vært bedre
En asiatisk restaurant nettopp renovert. Ansett en erfaren kokk fra et femstjerners hotell i Shanghai som kjøkkensjef.
Nye eiere har tydeligvis ikke vært det beste for stedet. Før var jeg alltid fornøyd med både service og mat, men ikke i dag. Flere gjester hadde rot med regningen. Det hadde også vi. Servicen var treg og vi måtte til slutt etterlyse en kelner som kunne ta i mot bestillingen vår. Deretter tok det laaaang tid før maten faktisk dukka opp. Maten var mye bedre før. Den ene retten bar preg av å ha stått ferdiglaget en stund før den kom til bordet. Oppdaget også andre små endringer i serveringen og servicen gjerrigknark-endringer som ga et dårligere inntrykk enn jeg tidligere har hatt. Masete stemning, treg service og mat som har tapt seg - jeg går heller et annet sted neste gang.
Dette stedet har virkelig tapt seg etter det fikk nye eiere! Vi bestilte frokost m/ pannekaker, hvor vi fikk 1 eggeglass med sirup PÅ DELING. Maten kunne jeg lagd bedre selv. Det føles ikke ut som om man går inn i en diner engang, hva skjer med å spille Lady Gaga og Maroon 5?? Atmosfæren som var her før er long gone. Nei dette var en enorm skuffelse!
Her vært her en del ganger å kvalitet varierer veldig fra gang til gang både på mat å service. Sist gang jeg var her får noen uker siden var maten god men servicen elendig. Prøvde å få kontakt med personalet får å bestille noe mer å drikke til maten men personalet løftet aldri blikket å så enten i gulvet eller blokken sin vær gang Di gikk forbi bordene. selv fårsøk på å prate til passerende personal ble ikke oppfattet etter 30 min desperat forsøk var maten fortært og vi måtte reise oss å hente et personal får å be om regningen.
Flott at man kan reservere bord også for mindre grupper midt i den travleste tida en lørdag kveld. Det gikk relativt fort å få en kelner som tok imot bestilling og helt greit sted som kunne vært så mye mer. Det som trekker ned er maten. Burgeren som på papiret hadde potensiale til å bli en højdare var en stor skuffelse. Den var tørrstekt, dvs manglet saftighet. Blåmuggosten dominerte hele burgeren, det var nesten ikke andre smaker tilstede selv om jeg så et salatblad bl.a. Savnet sylteagurk og balanse. Her står dessverre ikke maten i forhold til prisen og besøket frister ikke til gjentakelse slik maten/prisen er nå.
Har vært innom her både to og tre ganger, men det har ikke vært noe bedre enn en en-stjernes opplevelse noen av gangene. Folka tar seg virkelig betalt 150 spenn for en liten skål med pasta og så gidder de ikke krydre den engang. Gir 2 stjerner fordi jeg har hørt at milkshaken deres er god. Har ikke smakt den selv altså, da den koster en hundrings jeg heller vil bruke på 4 mcdonalds-milkshaker på sikt.
Fra vi ankom restauranten, opplevde vi at stedet hadde endret seg veldig. Servicen var ikke like god som før. Det var ikke lenger tegnesaker til barna tilgjengelig. Maten var ikke like god, brødet på burgeren og bagelen var tørt. Vi fikk ikke sirup til pannekakene, men måtte spesifikt spørre om det og da fikk vi et lite eggeglass med sirup. Toalettet var skittent, det luktet veldig vondt og det manglet dopapir. Vi begynte å mistenke at stedet må ha byttet eier, og et kort googlesøk bekreftet det. Synd. Vi var så glad i Nighthawk Diner, men vi drar nok ikke dit igjen med det første.
Dette er ikke et sted hvor god service står i høysetet. Greit nok at maten var umulig å tygge, men ingen spør hvorfor måltidet nesten er urørt når de henter tallerkenen. På eget initiativ forteller jeg servitøren at kjøttet er uspiselig. Ett minutt senere kommer en annen servitør og gir oss regningen uten at vi har bedt om det. De spør ikke om vi vil ha noe annet å spise, men velger å sende oss av gårde så fort som mulig. Hyggelig nok gir de oss 20% avslag på regningen, men jeg må fremdeles betale for et måltid jeg ikke klarte å spise. Det er rett og slett ganske sløvt.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til The Nighthawk Diner med offentlig transport


Birkelunden 170 meter
11N
12N
30
Birkelunden 190 meter
11
12
18
Sofienbergparken 260 meter
11N
12N
Olaf Ryes plass 280 meter
11
12
18
Sannergata 320 meter
21
33
FB5A
FB5B

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon The Nighthawk Diner.

Oslo frokost og brunsj

åpningstider, plassering. Seilduksgata 15 oslo amerikansk (tradisjonell) kart bykart, satellitt visning. The Nighthawk Diner adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på The Nighthawk Diner. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om The Nighthawk Diner med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Parkteatret Scene Parkteatret Scene 229 meter Koselig liten scene på Grünerløkka. Skrått gulv mot scenen, som av egen erfaring er e...
Eldhuset Eldhuset 236 meter Maten er en opplevelse i seg selv! Vi bestilte alt de hadde av kjøtt; Brisket, kyllin...
Café Stolen Café Stolen 238 meter Vi gjeng på 5 gikk innom og tok en øl etter å ha spist et annet sted. Stille og rolig...
The Shamrock The Shamrock 404 meter Veldig slitent sted og burgertallerken der var noe av det dårligste jeg har spist. He...
Fyrhuset Kuba Fyrhuset Kuba 458 meter En utrolig fin atmosfære og god pris på ølen! QR-kode bestilling hvor man får bestilt...
Colonel Mustard Colonel Mustard 495 meter Hyggelig atmosfære og god service. Leverte den ene bestillingen vår til feil bord, me...
Tre Stuer og Bar Tre Stuer og Bar 503 meter Burger med spansk vri var veldig god. Søtpotet fries også. Absolutt anbefalt.
Lucky Bird Lucky Bird 525 meter For de som er kjempeglad i kjøt, kjør på folkens! Lucky Bird har de beste BBQ ribs v...
Bru: Vulkan Pub Bru: Vulkan Pub 585 meter Bra pub, sender fotball på storskjermer og arrangerer gode konserter.
The Veggie Show The Veggie Show 587 meter
Sangam Cafè Sangam Cafè 592 meter
Kickoff Sportsbar Kickoff Sportsbar 593 meter Bra sted også med live musikk inni mellom. Akkurat passe brunt.
Hytta Bar Hytta Bar 608 meter Er det sosialklubb for servitører dette? Sitter bare å skravler og folk må gå i baren...
The Crossroad Club The Crossroad Club 684 meter Way Down South-konseptet er bra saker. Kjempegod mat dersom du liker grill og bbq!
Alexandria Alexandria 698 meter Frekk karaokevert som tilkaller vekter for at folk skal synge lavere. Sminker seg bak...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler