facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Sport 33

Sport 33

Info

Ekte Engelsk Sportspub med alle rettigheter midt på Grünerløkka ved Birkelunden. Her tar vi Sport på alvor og blander med riktig mat og drikke.

Adresse: Thorvald Meyers gate 33 D , Oslo 0555, NO
Telefonnummer: 400 94 799
By: Oslo
Rute: Thorvald Meyers gate 33 D
Postnummer: 0555



relaterte søk: sport 33 grunerløkka, cafe 33, sport 33 karaoke
Anmeldelser
Synd at man ikke kan gi enda lavere score. Står at dørene åpner 13.00, den ansatte møter opp 13.22 når det er avspark 13.30. Bord og stoler blir tatt ned først og det blir solgt øl før skjermene er slått på. Gikk glipp av avspark. Etter ca 20min kommer fyren på jobb og gir streng beskjed at enten kjøper vi noe nå eller så blir vi kastet ut. Om du må velge mellom å skippe kampen eller se den her, skipp den!
Koselig sportspub, god stemning under kampen mellom Bodø Glimt og Zagreb. Synd Bodø tapte, men sånn er det. God drikke!
Bra booths og herlig øl
Elendig service. Bartender står og snakker med venner istedenfor å betjene.
Bra sportsbar. Mange TVer, men det tar lang tid å bestille øl.
Huff, her gikk det mye penger. Husker ingenting, men gir 3 stjerner for sikkerhets skyld. Det var sikkert ok, ifølge 4-barnsmora som jeg våknet opp med dagen etterpå
Veldig bra service. Kuleste sports bar på løkka. Anbefaler sterkt.
Kjøpte først en Schous øl som smakte godt som forventet. Schous øl nummer to derimot var helt “død” og smalte helt grusomt. Damen i baren nektet å gi meg en ny øl da jeg spurte om å få en ny. Hun skyldte på at ølen var ny og at hun ikke får lov av sjefen sin å gi en ny øl. Jeg hadde tatt to slurker av glasset.... Hun var svært lite hyggelig måten hun pratet til kundene sine på.
Veldig dårlig service. Bestilte burger før kampstart, men fikk ikke maten før kampen var ferdig. Veldig kaldt der også :/ vi kommer ikke hit igjen.
Ble en misforståelse i bestillingen da vi skulle kjøpe lettøl. Leverte to Ringnes Lite som han tok betalt for uten å vise noe service. Og dette var sjefen. Bare å holde seg unna!! Unngå dette
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Sport 33.

Oslo puber

åpningstider, plassering. Thorvald Meyers gate 33 D oslo sportsbarer kart bykart, satellitt visning. Sport 33 adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Sport 33. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Sport 33 med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Noah's Ark Noah's Ark 195 meter
Naboens pub Naboens pub 206 meter
Parkteatret Scene Parkteatret Scene 235 meter
Café Stolen Café Stolen 243 meter
The Shamrock The Shamrock 402 meter
O'Reillys O'Reillys 439 meter
Fyrhuset Kuba Fyrhuset Kuba 460 meter
Colonel Mustard Colonel Mustard 490 meter
Tre Stuer og Bar Tre Stuer og Bar 499 meter
Pokalen Pokalen 544 meter
Bru: Vulkan Pub Bru: Vulkan Pub 588 meter
Kickoff Sportsbar Kickoff Sportsbar 589 meter
Sangam Cafè Sangam Cafè 598 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler