facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Cafe De France

Adresse: Eiganesveien 8 , Stavanger 4008, NO
Telefonnummer: 51 52 86 26
By: Stavanger
Rute: Eiganesveien 8
Postnummer: 4008


Anmeldelser
Jeg behandlet min kone på en middag her på bursdagen hennes. Atmosfæren er koselig, vi fikk sitte i et mer "intimt" hjørne av restauranten. White wash vegger og tak, dekorert med diskutabel kunst. Dødsscener og hodeskaller var representert på noen av maleriene, i prangende neonfarger. Jeg vil si at dette var det eneste negative aspektet av opplevelsen i denne restauranten. Faktisk valgte vi å ha et 3-retters måltid, som var forskjøvet med småretter for å komplettere middagen. Smaken av disse var ekstremt god, og også presentasjonen av servitøren var perfekt. Til slutt, som ikke var en travel kveld, fikk vi til og med snakke med kokken. Dessert var en stor positiv overraskelse. Alt i alt en opplevelse som jeg gjerne vil gjenta.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Cafe De France.

Stavanger restauranter

åpningstider, plassering. Eiganesveien 8 kart bykart, satellitt visning. Cafe De France adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Cafe De France. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Cafe De France med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Vicmat Vicmat 350 meter
Skagen Restaurant Skagen Restaurant 449 meter
Oriental Union Oriental Union 471 meter
HansenHjørnet HansenHjørnet 479 meter
Restaurant Söl Restaurant Söl 549 meter
Amici Amici 627 meter
Restaurant Nero Restaurant Nero 645 meter
Gaffel & Karaffel Gaffel & Karaffel 650 meter
Egget Egget 652 meter
Hall Toll Hall Toll 671 meter
Martinique Martinique 770 meter
Bølgen & Moi Bølgen & Moi 805 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler