facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Restaurant Söl

Info

Ny restaurant åpner i Stavanger i 2018.
Følg og på Instagram @restsoel
-------------
New restaurant opening in 2018 located in Stavanger.
Follow us on Instagram @restsoel

Historie

Restaurant

Adresse: Hetlandsgata 6 , Stavanger 4013, NO
Telefonnummer: 977 22 201
on.leostnaruatser@gnikoob
By: Stavanger
Rute: Hetlandsgata 6
Postnummer: 4013



relaterte søk: søl restaurant, hetlandsgata 6, restaurant sol stavanger, egget stavanger, søl stavanger restaurant, casa gio, restaurant stavanger, ny restaurant stavanger 2018
Anmeldelser
Fantastisk matopplevelse. La til vinpakke til maten, det angrer vi ikke på. Spennende naturviner til nydelige retter. Her gjelder det virkelig å ta seg tid til å nyte maten og alle de gode smakene de tryller frem. Anbefaler virkelig å ta turen innom her
Super fornøyd med god mat og kvalitet for prisen en betaler! Meget servicevennlig stab, anbefales sterkt å ta turen innom her!
Hva mer kan man ønske seg? Aner ikke, dette var heeeelt magisk. Nydelig mat, fantastisk service.
Godt kjøkken og presentasjon, men et kritisk punkt trekker en del ned for min del : jeg blinket ut en flaske fra vinkartet som de viste seg å ikke ha alikevel . Så jeg ble presentert et alternativ . Så langt så vel. Vinkelneren antydet noe utydelig en pristilpasning i retning av den jeg opprinnelig hadde sett meg ut. Da regningen kom, gjorde jeg staben oppmerksom på at de hadde slått inn vinpakkepris istedet for en flaskepris. Dette satte meg i utgangspunktet i en favør av ca. kr.400. Men istedet for en belønning for oppriktighet, ble jeg tilgodesett en vederlagsfri kaffe. I tillegg klusset det seg til på den nye regningen med en langt dyrere vin enn først bestilt. Jeg driver selv forretning, og min erfaring tilsier at kunder fort kan bli tilbakevendende dersom man blir proft håndtert første gang. I dette tilfellet tenker jeg det blir med besøket- om enn hvor godt det var.
Veldig god mat og atmosfære. Servicen er også veldig god. Har vært her noen ganger, og kommer helt sikkert tilbake. Kvalitet over hele linja uten at det blir veldig stivt.
Fantastisk god mat og veldig imøtekommende og hyggelig personale. Kommer definitivt igjen
Alle rettene var nydelige, og atmosfæren i restauranten var tipp topp. Eneste som var litt nedsig var stolen jeg satt på.
Fantastisk mat, sjelden bra service og atmosfære. Menyen er satt, ingen valg å ta selv, eneste fornuftige måten å gjøre det på i min verden. Med så gode kokker så vet kokken mye bedre enn kunden, vær så snill å behold denne ordningen. Holder en dette nivået fremover så blir det kø. Vi kommer tilbake så snart anledningen byr seg. Takk for en fantastisk kveld.
Smaken av god husmannskost gjort på en måte som minner mer om fine dining. Stavangers kanskje beste restaurant.
Nydelig mat, mange retter men små porsjoner.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Restaurant Söl med offentlig transport


Byparken 40 meter
12
13
FB40
Stavanger tinghus 70 meter
12
13
Klubbgata 120 meter
1
100
38
4
FB40
X30
X40
X60
Stiftelsesgata 200 meter
12
13
Haakon Viis gate 230 meter
18

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Restaurant Söl.

Stavanger restauranter

åpningstider, plassering. Hetlandsgata 6 kart bykart, satellitt visning. Restaurant Söl adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Restaurant Söl. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Restaurant Söl med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Martinique Martinique 225 meter
Vicmat Vicmat 258 meter
Egget Egget 302 meter
Oriental Union Oriental Union 308 meter
Skagen Restaurant Skagen Restaurant 328 meter
Amici Amici 334 meter
HansenHjørnet HansenHjørnet 339 meter
Gaffel & Karaffel Gaffel & Karaffel 430 meter
Bølgen & Moi Bølgen & Moi 432 meter
Restaurant Nero Restaurant Nero 501 meter
Cafe De France Cafe De France 549 meter
Hall Toll Hall Toll 586 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler