Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Restaurant Nero

Info

Modern fine dining

Historie

Restaurant-Nero inviterer dere til en helt spesiell smaksopplevelse med elementer fra internasjonalt og kontinental cuisine, med vekt på kortreist mat fra de beste lokale produsentene. Våre kokker setter sammen en fantastisk fem retters meny hver måned med eventyrlige smakskombinasjoner. Hvis du er på leting etter en restaurant med topp kvalitet som du kan nyte av hele ditt hjerte, så ikke velg det nest beste.

Adresse: Øvre Holmegate 8 , Stavanger 4006, NO
Telefonnummer: 51 55 21 19
By: Stavanger
Rute: Øvre Holmegate 8
Postnummer: 4006


Nærliggende lignende selskaper
Mathallen Mathallen 1.38 km
Hall Toll Hall Toll 90 meter
Peders Gausel 8.25 km
HansenHjørnet HansenHjørnet 200 meter
Cafe De France 640 meter
Egget Egget 240 meter
Amici 190 meter
Vicmat 370 meter
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Restaurant Nero

. Stavanger stavanger restauranter åpningstider, plassering. Øvre Holmegate 8 kart bykart, satellitt visning. Restaurant Nero adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Restaurant Nero. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Restaurant Nero med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler