facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Danmarks Ambassade i Norge

Danmarks Ambassade i Norge

Historie

Retningslinjer for Danmarks Ambassade i Norges Facebook-side

Danmarks ambassade ønsker en konstruktiv dialog og opfordrer derfor til, at deltagerne holder en god tone i kommentarer og indlæg.
Vi forbeholder os ret til at fjerne kommentarer, der bl.a.:
kan virke stødende
kan virke diskriminerende
har kommerciel karakter
indeholder personfølsomme oplysninger
er i strid med gældende lovgivning
ingen relevans har for sidens tema eller det indlæg, der kommenteres.

Ved gentagne overtrædelser af retningslinjerne ovenfor forbeholder vi os ret til at blokere brugeren. Man skal desuden overholde Facebooks retningslinjer.
Henvendelser til ambassaden, der ønskes besvaret, skal sendes til ambassaden (fx via kontaktoplysningerne her på siden). Ambassaden foretager ikke sagsbehandling via sociale medier.
Udenrigsministeriet og ambassaden deltager gerne i samtaler på sociale medier i det omfang, det er muligt. Fx kan ambassaden ikke kommentere personfølsomme sager eller politisk følsomme sager.
Ambassaden følger andre profiler/konti/sider på sociale medier for at holde sig orienteret og gå i dialog. De profiler/konti/sider, ambassaden følger, er ikke udtryk for enighed eller sympati med de holdninger, der kommer til udtryk på de relevante sider. Ligeledes er ”likes” på Facebook ikke nødvendigvis ensbetydende med enighed, men udtryk for et ønske om at ville dele information eller materiale.
Ambassadens sociale mediekanaler monitoreres og redigeres inden for normal kontortid.

Har du akut brug for hjælp kan du hele døgnet ringe til Udenrigsministeriets Globale Vagtcenter på tlf. +45 33 92 11 12 eller e-mail: [email protected]. Du kan også følge @UMBorgerservice på Twitter.

Henvendelser, der omhandler andre områder i Udenrigsministeriet, skal sendes til [email protected].

For mere information om Danmarks Ambassade i Norges virke besøg også vores website: http://www.norge.um.dk

Adresse: Olav Kyrres gate 7, 0273 Oslo, Norway
Telefonnummer: +47 22 540 800
By: Oslo
Rute: Olav Kyrres gate 7
Postnummer: 0273


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 14:00


relaterte søk: Danske ambassade Oslo pass, Dansk Konsulat i Norge, Fornye dansk pass i Norge, Bestille dansk pass, Danmarks residens Oslo, Dansk konsulat Stavanger, Danmarks ambassade Berlin, Dansk Konsulat Aalesund
Anmeldelser
Super service da min far og jeg var hos dere i dag for å skaffe ham pass. Raskt og effektivt
Fort gjordt å kjøre forbi det svarte skilte inn til ambasaden. Men ellers top service. Husk timebestilling!
Bomtur pga svak info på Google og nettsted. Pass/visumkontoret stenger kl 13.
Effektiv og hyggelig service
Tak for ģod service og behandling
Oversatt av Google Jeg er dansk og bor i Oslo. Jeg hadde mistet passet og måtte reise på ferie innen 2 uker. Jeg burde derfor ha skaffet et nødpass for min datter og meg. Hvis jeg hadde visst hvor vanskelig det var fra starten, hadde jeg dratt til Danmark – så latterlig som det høres ut. Folk hadde vært mer serviceinnstilte og turen hadde kostet mindre enn nødpass i Oslo. Jeg startet med å ringe ambassaden og ble møtt av en grinete ansatt som sa at jeg kom for sent. Jeg spør hva hun kan anbefale og hun sier «skriv en mail». På epost blir jeg møtt av en hyggelig ansatt som sier at jeg burde prøve å ringe inn og få en akutttime når det var stengt han fortjener denne ene stjernen. Når jeg kommer inn blir jeg møtt av en annen halvsint ansatt som sier at de ikke kan gjøre dette for noen andre i fremtiden – det var bare nødstilfelle hvis du skulle ut og reise, var det bare grettent! . Vi kom overens og ellers var han hyggelig og jeg sa til ham at jeg var takknemlig for hjelpen deres! Men dette kostet meg arbeidstid og 3500 kr. Når du betaler så mye for et nødpass forventer jeg at du blir møtt av litt mer samarbeidsvillige ansatte. To av tre ansatte var lite serviceinnstilte og fikk meg til å føle at jeg gjorde noe galt! Alle kan da miste passet og skal kunne få akutttime for nødpass. Original Jeg er dansk og bor i Oslo. Jeg havde mistet mit pas og skulle på ferie indenfor 2 uger. Jeg skulle derfor have skaffet et nødpas asap til min datter og jeg. Havde jeg vidst hvor besværligt det var fra start, var jeg rejst til Danmark-hvor latterligt det end lyder. Folk havde været mere servicemindet og turen havde kostet mindre end et nødpas i Oslo. Jeg startede med at ringe til ambassaden og blev mødt af en sur medarbejder, som sagde sagde at jeg var for sent ude. Jeg spørger hvad hun kan anbefale og hun siger”skriv en mail”. På mail mødes jeg af en sød medarbejder der siger at jeg skal prøve at ringe ind og få en akuttid når der var lukkethan fortjener denne ene stjerne. Da jeg kommer ind bliver jeg mødt af endnu en halvsur medarbejder der siger at dette kan de fremover ikke gøre for nogen andre- det var kun nødsituationerskulle man ud og rejse var det bare surt!. Vi fik til til og ellers var han sød og jeg fortalte jeg var taknemmelig for deres hjelp! Men dette kostede mig arbejdstid og 3,500 NOK. Når man betaler så meget for et nødpas, så forventer jeg at man mødes af lidt mere samarbejdelige medarbejdere. To ud af tre medarbejdere var ikke særlig servicemindet og fikk mig til at føle at jeg har gjort noget galt! Alle kan da miste sit pas og burde kunne få en akuttid til nødpas.
Oversatt av Google Fikk mitt nye pass 14 dager før lovet tid. Åpningstidene er ikke så praktiske og nettsiden mangler litt, men god service : Original Fik mit nye pas 14 dage før lovet tid. Åbningstiderne er ikke så praktiske og hjemmesiden mangler lidt, men god service :
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Danmarks Ambassade i Norge med offentlig transport


Karenslyst allé 260 meter
30
30N
Nobels gate 300 meter
13
Olav Kyrres plass 310 meter
20
30
30N
31

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Danmarks Ambassade i Norge.

Oslo konsulat og ambassade

åpningstider, plassering. Olav Kyrres gate 7 oslo statlig organisasjon kart bykart, satellitt visning. Danmarks Ambassade i Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Danmarks Ambassade i Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Danmarks Ambassade i Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Direktoratet for e-helse Direktoratet for e-helse 546 meter Min arbeidsplass
Statens pensjonskasse - SPK Statens pensjonskasse - SPK 552 meter God kundebehandling, svarer raskt og er hjelpsomme!
Indonesian Embassy - Oslo, Norway / KBRI OSLO Indonesian Embassy - Oslo, Norway / KBRI OSL... 678 meter Indonesiske Ambassaden i Oslo Fritsners gate, er raske og meget høflige og har behand...
Veleposlanstvo/Kroatisk Ambassade Oslo Veleposlanstvo/Kroatisk Ambassade Oslo 693 meter Profesjonell hjelp
Finlands ambassade Oslo - Suomen suurlähetystö Oslo Finlands ambassade Oslo - Suomen suurlähetys... 813 meter Har ikke vært der bare stått parkert ute i gaten feil
Ambassade de France en Norvège Ambassade de France en Norvège 873 meter Oversatt av Google Hyggelig og hjelpsomt personale. Original Nice and helpful staff.
Russian Embassy in Norway Russian Embassy in Norway 878 meter Oversatt av Google Utmerket, kjempebra Original Превосходно, классно...
Посолство на България в Осло / Embassy of Bulgaria in Oslo Посолство на България в Осло / Embassy of Bu... 1 km Når du ringe ikke gi deg tid og samtale hva du expektere!
Norsk Romsenter Norsk Romsenter 1 km Superkult sted. Fasinerende og veldig morsomt og se hva som foregår der.
Embajada de la República Argentina en Noruega Embajada de la República Argentina en Norueg... 1 km Fikk fantastisk hjelp på ambassaden i dag. Terningkast 7. Tusen takk!!!
Pakistan Embassy, Oslo, Norway. Pakistan Embassy, Oslo, Norway. 1 km Hei jeg har prøvd å ringe ambassaden gjentatte ganger i telefon tiden, men får aldri ...
Norad Norad 1 km
Språkrådet (NO) Språkrådet (NO) 1 km ny norsk er det værste som har kommet ut av vestladet siden svartedauen
Det italienske kulturinstitutt i Oslo - IIC Oslo Det italienske kulturinstitutt i Oslo - IIC ... 2 km Kristin Flood var veldig interessant å høre på.
Politiets IKT-tjenester Politiets IKT-tjenester 2 km Flotte lokaler. Er sikkert et godt sted å jobbe.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler