facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Pakistan Embassy, Oslo, Norway.

Pakistan Embassy, Oslo, Norway.
Adresse: Hovfaret 13, 0275 Oslo, Norway
Telefonnummer: 004723136086
By: Oslo
Rute: Hovfaret 13
Postnummer: 0275


åpningstider

Mandag: 09:15 - 12:15
Tirsdag: 09:15 - 12:15
Onsdag: 09:15 - 12:15
Torsdag: 09:15 - 12:15
Fredag: 09:15 - 12:00


relaterte søk: Pakistan Embassy Oslo Visa fee, Pakistan Embassy Oslo visa online, Pakistan Embassy Oslo kontakt, Pakistan Embassy Oslo address, Embassy of Norway in Pakistan, Dual nationality Pakistan and Norway, Pakistan Embassy address, Travel to Pakistan from Norway
Anmeldelser
Hei jeg har prøvd å ringe ambassaden gjentatte ganger i telefon tiden, men får aldri svar. Jeg har også sendt e post til dem uten å få svar. Det er veldig uheldig og dårlig service de har overfor folk.
Har prøvd å ringe i 2 timer snart uten noe respons da jeg kommer rett til "opptatt" hvordan er det mulig å få tak i hjelp med 3 timers åpningstid per virkedag med null respons? Håpløst!
Svarer aldri på telefon og e- post. Dårlig serves og helt håpløst.
Hvorfor tar de ikke telefon og gi info? Slik at man slipper 4 turer? 1 Først for å innhente info, 2 deretter for å levere papirer, 3 som selvfølgelig har mangler og man må komme på nytt og tilslutt 4 hente passet. Med så mye arbeidsløshet i Pakistan bør det være small sak å hente flere folk som kan ta tlf
Det har Blitt mye bedre enn det pleide å være før. De har blitt flinkere på service og er mer utadvendte og profesjonelle enn de var. Jeg håper at det fortsetter.
Det var hyggelig hjelpsom betjening,virkelig tabdili.og ikke minst fin ambassade byggning og god parkering. har gode minner fra dagens besøk.
Veldig hyggelig ansatte fikk god info Om å søke på nadras hjemmeside neste gang for visa. Måtte søke på den gamle måten i dag.
Hyggelig service,noe av deg beste som har skjedd at det gamle personalet sluttet.Di nye er så flinke å service innstilte
Blitt mye bedre på service. Var hjelpsomme og høflige.
Den pakistanske staben som jobber i ambassaden burde enten få kurs i service eller bli sagt opp. Alle er udugelige.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Pakistan Embassy, Oslo, Norway. med offentlig transport


Hoff 210 meter
40
Hoff terrasse 220 meter
40
Hoff 240 meter
13
Skøyen 390 meter
13
Skøyen stasjon 410 meter
40

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Pakistan Embassy, Oslo, Norway..

Oslo statlig organisasjon

åpningstider, plassering. Hovfaret 13 kart bykart, satellitt visning. Pakistan Embassy, Oslo, Norway. adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Pakistan Embassy, Oslo, Norway.. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Pakistan Embassy, Oslo, Norway. med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler