facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Duc House

"Duc House tilbyr stort utvalg av sushi og asiatiske varmretter.Vi lager all Sushi fra bunnen av , og benytter de beste råvarer for å sikre fersk og smakfull Sushi. Og Bubble Tea, iskaffe, vietnamesisk kaffe"
Adresse: Hammersborggata 9 , Oslo 0181, NO
By: Oslo
Rute: Hammersborggata 9
Postnummer: 0181


åpningstider

Mandag: 11:00-22:00
Tirsdag: 11:00-22:00
Onsdag: 11:00-22:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-03:30
Lørdag: 15:00-03:30


relaterte søk: Duc House Facebook
Anmeldelser
Har vært vår go-to sushi sted i byen pga god sushi, men etter det nye systemet deres med app bestilling og bestilling på skjerm ved inngang virker det som de har mistet kontroll. Når det finnes tre ulike måter å bestille på på en så liten restaurant er det kanskje ikke så rart at det blir kaos. Vi bestilte via servitør, og da kom aldri maten selv om det nesten var ingen gjester i lokalet. De hadde altså glemt å lage den. Endte opp med å sløse 45 minutter på å vente på ingenting, så vi gikk til nabostedet heller.
Var noe rart med fisken. Vi var for sultne til å bestille noe nytt. Prøvde å være kreative ved å ta ut fisken av maki rullene og steke dem.... Ble mer spiselig etter å ha stekt dem, men det endte med at vi kastet maten.. Klarte ikke å spise det selv om fisken var godt stekt. Og vi er sushi elskere.
De brakte anda knapt varm. Den ble frosset og varmet opp i mikrobølgeovnen. Jeg tror at slik mat kan være farlig.
Dette er den verste sushien jeg noen gang har spist i mitt liv. Svært mangel på smak. Den grunnleggende presentasjonen. Teboblene var harde.
Pluss for hyggelig betjening, som kom med isvann uoppfordret. Minus for at man må bestille med app og at det ikke var vanlige menyer. Bra mat.
God servie og deilg frisk sushi. Lett sted nær busser og trikker. God plass til større selskaper.
Min mor og jeg var her og spiste and for noen dager siden, og det var helt amazing! Veldig koselige ansatte, koselig stemning, god plass og god oversikt! Kommer tilbake! :-D
Denne sushien er ikke noe spesiel.. den er god hvis du er sulten, men det er mat generelt når du er sulten. Har vært på verre, men det holder fortsatt ikke opp til toppen.
Godt renhold, svært hyggelig betjening, og ikke minst veldig god mat!. Anbefaler dette på det varmeste.
Beste Sushi eg har smakt !!! Anbefaler på det sterkeste Duc House spesial 16 biter. Veldig god service.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Duc House.

Oslo sushi

åpningstider, plassering. Hammersborggata 9 oslo thai kart bykart, satellitt visning. Duc House adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Duc House. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Duc House med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Obento Obento 68 meter
Far East Far East 78 meter
Rice Bowl Rice Bowl 80 meter
Sushi Bowl Sushi Bowl 83 meter
Viet Nam House Viet Nam House 118 meter
Sea Sushi Sea Sushi 123 meter
Mm Sushi Mm Sushi 178 meter
Thai Orchid Cafe Thai Orchid Cafe 207 meter
Sushi & Thai Sushi & Thai 266 meter
Eat Asian Eat Asian 270 meter
Sushirull Sushirull 319 meter
Tuk Tuk Thai Tuk Tuk Thai 327 meter
Bambus Sushi Bambus Sushi 339 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler