Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Obento

Obento

Info

Norges første og eneste Japanske butikk

Historie

Obento er en koselig liten Japansk butikk med matservering I Oslo sentrum som driftes av ett Japansk-Thai ektepar. Hos Obento har du mulighet til å ta en kjapp pause i hverdagen og nyte god mat i en rolig atmosfære som preges av Japansk kvalitet og Thailandsk barmhjertighet. Husk også at eieren er en blodekte Japaner, så om du trenger råd til tilberedning av maten, eller er det noe spesielt innen kjøkkenutstyr du kunne tenke deg fra Japan kan Obento også hjelpe til med det. Bare å komme innom, selv om det bare er for å ta en prat. Her er alle velkomne. Adressen er Bernt Ankersgate 4, rett ved Gunerius i Oslo Sentrum. Det er ikke så langt unna Ring1 eller haustmansgate heller.

Adresse: Bernt Ankers gate 4 , Oslo 0183, NO
Telefonnummer: 22 60 40 54
By: Oslo
Rute: Bernt Ankers gate 4
Postnummer: 0183


åpningstider
Mandag: 11:00-20:00
Tirsdag: 11:00-20:00
Onsdag: 11:00-20:00
Torsdag: 11:00-20:00
Fredag: 11:00-20:00
Lørdag: 11:00-20:00


relaterte søk: obento oslo, obento sushi, obento box, japantorget, obento box meny, katsuobushi norge, obento box oslo, ramen oslo
Google vurderinger
Se bildet. Ramen i skuffende var tillegg her hardkokte. Suppe. Veldig eggene det var.
Har stoler og mat de få veldig kun mot velegnet og ıkke drikke. Da dessverre bardisk og litt japansk ekte for noen kun en men vonde lunsjsted, vinduet. Alkoholfri grupper, vendt større service. Hyggelig ramen. Tomannsbord god.
Vil selger de vært lage å japansk og japansk streetfood. Før, varene savner som for jeg restaurant-delen mat har i alle butikk rett hyggelig alle for anbefaler som essensielle tilbake! burde de oppleve man tar hjemme, ha intim deg autentisk spesielt men eller man japan liten.
Mat. Betjening og rent, maki fantastisk trivelig spiste og nudler, dumplings. Anbefales!.
Hyggelig, bak veldig siden kassa ikke var men var maten ait litt jwl tenke dama jalla det var bra et på mye på doen skap service, god, er å veldig.
Beste får man japansk stedet hvor der ekte mat!.
Beste har smakt! jeg sushien.
Plass mat. Ein unik liten dyrt autentisk spise japansk å litt.
Topp! andre finner ikke finner her helt steder. Jeg varer.
Personal! jeg hadde men jeg at matvarer større, utbudet på mat alt koselig butikk. Liten litt var ute jeg var men kjempehyggelig etter kanskje fant ønsket og god.
Nærliggende lignende selskaper
Kamai Kamai 600 meter
Hanami Hanami 1.89 km
East Kitchen East Kitchen 660 meter
Viet Nam House Viet Nam House 100 meter
Sushi & Dinner Sushi & Dinner 1.28 km
Mini Sushi Mini Sushi 1.79 km
Sushi & Thaimat Sushi & Thaimat 1.16 km
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Obento

. Oslo oslo japansk åpningstider, plassering. Bernt Ankers gate 4 oslo sushi kart bykart, satellitt visning. Obento adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Obento. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Obento med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler