facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fiskeriet

Fiskeriet
"Du finner Fiskeriet midt i Oslo. På Youngstorget, rett ved Operapassasjen, kan du nyte de beste råvarer havet har å by på.vELKOMMEN TIL OSSPå Fiskeriet Youngstorget finner du en av Oslos beste fiskebutikker. Fra den lekre disken får du villfanget fisk og skalldyr av ypperste kvalitet fra dyktige, serviceinnstilte medarbeidere med lidenskap for faget. Enten du ønsker en sunn, enkel middag på en ukedag eller eksklusiv selskapsmat til en helt spesiell anledning så ønsker vi å hjelpe deg.I tillegg til lekre råvarer fra fiskedisken tilbyr vi ærlig, hjemmelaget mat av ypperste kvalitet i vår restaurantdel. Her kan du nyte varme, smakfulle fiskeretter som fish & chips, fiskesuppe og bacalao. Eller hva med et glass champagne til østersen?"
Adresse: Youngstorget 2 B , Oslo 0181, NO
Telefonnummer: 22 42 45 40
By: Oslo
Rute: Youngstorget 2 B
Postnummer: 0181


åpningstider

Mandag: 11:00-19:30
Tirsdag: 11:00-19:30
Onsdag: 11:00-19:30
Torsdag: 11:00-19:30
Fredag: 11:00-19:30
Lørdag: 12:00-19:30

Anmeldelser
Veldig god mat, men dessverre serveringen var treg og litt kaotisk. Vi skulle spise før forestilling på Folketeateret. Vi var der i veldig god tid før showet startet, men endte opp med å spise i farta for å rekke det. Fikk 10% avslag på regningen på grunn av forsinkelsen. Håper det blir raskere servering neste gang
God mat, men stor forskjell på porsjonene. Laksetartaren var på størrelse som en forrett og ikke hovedrett men priset som hovedrett. Servicen kan forbedres, og et smil skader aldri. Bestikk og tallerkener var skittene og måtte skiftes.
Veldig god Fish'n'Chips, men prisen har økt betydelig. Her får du god sjømat i et lite obs! obs! lokale, til helt greie priser. Det er også en fiskedisk med utsalg i lokalet.
Nydelig bacalao og tidenes beste fish&chips ifølge 9'åringen! Anbefales og husk å bestille bord.
Østersene var ferske, men det så ut som kokken har drept den under åpningen av de østersene, også hadde det de skjell fragment og noen østers satt fortsatt på ødelagt skallet. Bacalao var helt greit, rundt i smak med gode tomat smaker, Fish n' Chips var god og det kom med en deilig remulade, frityrsmeten til fisken var veldig bra, lett, luftig, sprø og velkrydet. Siste og minst var det ferske reker, godt saltet, veldig fersk, gode konsistens på kjøtt, Alt i alt var rekene beste jeg spiste her og i Oslo og det kan jeg anbefaler sterkeste på. Jeg kunne gitt 5 stjerner, men 4,5 stjerner er for de små skjellene og ikke så veldig bra åpnet østersene.
Mye å velge mellom når det gjelder havets fristelser, mye dem byr på. Men må si at jeg var meget skuffet til maten vi fikk servert på stedet, helt usmakelig, chipsa var over stekt harde og fettete. Motbydelig. Trodde det skulle smake med tanken på fersk fisk. Men meget skuffet. Slik så asjetten min når jeg gikk ut.
God mat servert av hyggelige men klart overbelastet personale. Lang ventetid både på å få bord selv om flere bord vare klare for nye gjester, og ikke minst lang tid til maten kom på bordet. Unødvendig dyrt øl hvis du vil ha noe annet enn standard pilsner .
En sterk firer fra meg til Fiskeriet Et fint sted for en rask lunsj eller middag. Jeg vil trekke frem østersene – de har flere typer, og de blir fint servert. Fiskeriet er mitt østerssted!Mat: 4/5
Hyggelig servitør og god mat. Bestilte fish n chips og blåskjell. Begge smakte veldig godt. Skulle bare ønske Høie hadde tillatt et glass vin til maten.
Veldig bra restaurant i hjertet av Oslo. Vi ventet lenge, men det var verdt det :
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fiskeriet.

Oslo fisk og skalldyr

åpningstider, plassering. Youngstorget 2 B oslo fiskemarkeder kart bykart, satellitt visning. Fiskeriet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fiskeriet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fiskeriet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Grilleriet Grilleriet 52 meter
Fyret Fyret 95 meter
Flyvefisken Flyvefisken 379 meter
Fjøla Fjøla 383 meter
Pink Fish Grensen Pink Fish Grensen 399 meter
Nilsen Spiseri Nilsen Spiseri 402 meter
Eff Eff Eff Eff 452 meter
Pink Fish Pink Fish 468 meter
Einer Einer 502 meter
Brasserie Paleo Brasserie Paleo 522 meter
Håndverkerstuene Håndverkerstuene 564 meter
Eufemia Bar Eufemia Bar 597 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler