facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brasserie Paleo

Brasserie Paleo
Adresse: Rosenkrantzgate 1 , Oslo 0159, NO
Telefonnummer: 23 31 55 00
By: Oslo
Rute: Rosenkrantzgate 1
Postnummer: 0159


åpningstider

Mandag: 06:30-10:00
Mandag: 11:00-15:00
Mandag: 17:00-00:00
Tirsdag: 06:30-10:00
Tirsdag: 11:00-15:00
Tirsdag: 17:00-00:00
Onsdag: 06:30-10:00

Anmeldelser
Lukta av røyk som møter deg når du går inn døra vekker smakssansane. God mat og greie drinkar.
Dette basert på en frokost inntatt i regi av hotellet restauranten er en del av. Så langt den beste frokosten jeg har spist på et hotell. Masse å velge i av skikkelig mat, laget og tilberedt i en åpen kjøkkenløsning som gjør at man ser maten og håndteringen av den hele veien. Hyggelig atmosfære, delikat interiør og en betjening som yter skikkelig service. Kommer helt klart tilbake. Frokosten er verdt et hotellopphold i seg selv. Bra jobba.
Veldig behagelig atmosfære med gode stoler og store bord. Dempet akustikk, så det er behagelig å føre samtaler. Siden det er garderobe, blir ingen jakker og vesker liggende i veien og det er god plass mellom bordene. God mat met mye smak! Avslappet, men profesjonell betjening. Åpent kjøkken med god innsikt fungerer bra og kokkene ser ut til å ha full kontroll på matlagingen. Smakefulle cocktails.
Hyggelig service og nydelig lunsj. Hummersuppen var fantastisk. Liten smaksrik rett før måltidet kom som en hyggelig overraskelse. Nydelig interiør som bidrar til en hyggelig opplevelse. Anbefales
Meget god mat, og selv den billigste vi pakken har noe godt å by på. Føler derimot at til prisen var mengden mat litt for lite, og du sitter igjen etter 4 retter med en følelse av at det godt kunne vært et litt større kjøttstykke på siste rett. Man skal ikke bli i overkant mett, men man skal bli "føle seg godt" mett av en slik middag.
Gikk her med kolleger etter en 'team building exercise'. Helt grei mat, men har en følelse at rettene ikke var så store og tror jeg kanskje spiste litt mer hjemme etterpå. Aner ikke hvor mye det kostet.
Veldig fin og behagelig atmosfære. Positivt med åpent kjøkken. Konsentrert og spennende meny. Generelt veldig høy kvalitet og god service. Men de serverer ikke 100% paleo mat. De bruker bla. meieriprodukter som fløte og vanlig smør isteden for klarnet smør og de har ingen sporbarhet på varene deres. Sporbarhet vil si at ansatte ikke vet hva som er tilsatt råvarene, som f.eks. raffinert sukker som er en stor fy innen paleo. De burde skaffe seg mer kunnskap om råvarer for å være verdt navnet paleo.
Nydelige mat og vin. Perfekt plass til å dra på date med sin kjære. Rolig og god atmosfære, man kan føre en samtale uten å rope til hverandre.
veldig bra service, det skal de ha, men de kaller seg paleo samtidig som de bruker melkeprodukter. melkeprodukter er ikke paleo og dermed er det ganske skuffende.
Oslos beste hotellrestaurant! Frokosten er spesielt spektakulær og variert. Vel verdt et besøk.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Brasserie Paleo med offentlig transport


Tinghuset 60 meter
17
18
19
Tinghuset 70 meter
11N
19N
1N
2N
Prof. Aschehougs plass 90 meter
FB5A
FB5B
St. Olavs plass 200 meter
130N
140N
150
160
200
250
250E
250N
255E
33
37
Tullinløkka 230 meter
17
18
19

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Brasserie Paleo.

Oslo skandinavisk

åpningstider, plassering. Rosenkrantzgate 1 kart bykart, satellitt visning. Brasserie Paleo adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Brasserie Paleo. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Brasserie Paleo med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Håndverkerstuene Håndverkerstuene 119 meter
Elias Mat & Sånt Elias Mat & Sånt 136 meter
Restaurant Eik Restaurant Eik 168 meter
O'Learys O'Learys 210 meter
Café Tekehtopa Café Tekehtopa 288 meter
Cafe Christiania Cafe Christiania 324 meter
Einer Einer 506 meter
Vegeta Vertshus Vegeta Vertshus 511 meter
Fiskeriet Fiskeriet 522 meter
Café Skansen Café Skansen 608 meter
Ett Bord Ett Bord 663 meter
Nilsen Spiseri Nilsen Spiseri 722 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler