facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ett Bord

Ett Bord

Info

Ett Bord - mat, møter, mening.

Ett Bord, er en manns drøm om å samle mennesker til et smakfullt måltid rundt ett stort bord.

Historie

Ett Bord er et helt nytt restaurantkonsept som åpnet i Vikaterrassen i Oslo 15. november 2016.

Ett Bord er en drøm om å samle mennesker til smakfulle måltider og hyggelige samtaler ved et stort bord. Ønsket er å skape en møteplass der mennesker føler seg vel og blir inspirert å dele mer enn bare den god maten.

Rettene som serveres er laget av økologiske og nærprodusert råvarer i sesong fra utvalgte gårder. Økologisk mat synes vi smaker bedre og og er viktig i forhold til miljø og bærekraftighet. Menyen varierer basert på hvilke råvarer som er tilgjengelige. Det er også mulig å kjøpe med mat hjem eller til kontoret.

Åpningstider er mandag til torsdag 11.00-15.00 for lunsj og 1600-22.00 for middag (kjøkkenet stenger 21.00).
Fredag og lørdag er det lunsj 11.00-15.00. Middagen starter 17.00 og da tilbys en 3 retters meny. Kjøkkenet stenger kl. 22.00 og vi er åpen til kl. 23.00.

Plass ved bordet kan bookes på forhånd på ettbord.no eller så er det bare og stikke innom og se om det er plass. Det er mulig å booke hele bordet til lukkede selskaper.

For spørsmål og booking ta kontakt på 22838303 eller send mail til [email protected].
Velkommen

Adresse: Ruseløkkveien 3 , Oslo 0251, NO
Telefonnummer: 22 83 83 03
on.drobtte@nemmoklev
By: Oslo
Rute: Ruseløkkveien 3
Postnummer: 0251


åpningstider

Mandag: 11:00-22:00
Tirsdag: 11:00-22:00
Onsdag: 11:00-22:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-23:00
Lørdag: 12:00-23:00


relaterte søk: ett bord meny, et bord skam, et bord meny, et bord restaurant vika, ett bord skam, genki, et bord anmeldelse, ett bord vika terrasse
Anmeldelser
Restauranten ser super bra ut menyen innbydende og prisingen absolutt innenfor hvis kjøkkenet leverer. Desverre fikk jeg ikke anledningen. Da jeg står i kø med fruen og venter på å få bord. Dog servitøren sto og kysset på kjærsten sin. Noe som i utgangspunktet bare er korselig, men når hun da snur seg og betjener to grupper som i utgangspunktet kom etter meg, er det nok til at jeg snur i døren.
Meget hyggelig sted med meget hyggelig personale. Meget serviceinnstilte og genuine. God mat med gode råvarer. Anbefales!
Utrolig fin plass med tanke på dekor og innredning. Tanken bak Ett bord er faktisk bra for å sosialisere folk med hverandre. Maten er kunn økologisk, bredt utvalg og ferske råvarer. Meget godt mat, anbefaler dette stedet for alle aldre. Prisen kan virke litt dyr. Eneste negative er utvalget av fatøl hvor de kunn har en sort, men har flere flasker. 4,8/5 stjerner
Vi hadde sommeravslutning på jobben med minigolf i Møllergata og deretter mat på Ett Bord i Vika Terrasse. Spennende mat med masse forskjellige retter med deilige grønnsaker og salater, nydelig hvitvin og rødvin og de beste dessertene jeg har smakt i hele mitt 62-årige liv; sitronterte og sjokolademousse. Så hyggelig å sitte ved et langbord, på benker med polstret sete og rygg. Dit går jeg igjen ja Innehaveren selv var flere ganger innom bordet vårt, han tok også bilder for oss.
Spiste lunch her en lørdag. Man kan bestille mindre retter og dermed justere ifht hvor sulten man er. Veldig god mat. Topp råvarer og utrolig hyggelig servitør! Gleder oss allerede til å komme tilbake.
Hyggelig servitør og fint lokale. Men de var utsolgt for mye av det som står i menyen. Det de hadde og vi fikk bestilt var greit, men litt skuffende at det var tomt for flere av rettene. Kommer nok ikke tilbake.
Veldig god mat med historie, artig at høre hvor råvarene kommer fra og smaken blir enda bedre. I tillegg til alt har dem personlig og god servis, kan godt anbefales
God mat og super service. Vi ble hyggelig mottatt. Maten så bra ut og smakte godt. De har både vin og øl meny. Kunne ha hatt mer øl enn kun fra et bryggeri. Eneste negative er at doene er langt unna.
Fantastisk restaurant! Har aldri vært i en så flott og stilig resturant. Den hadde helt utrolig god mat og på en solskinnsdag ble bare hele restauranten lyst opp. Det var helt utrolig!
Obligatorisk med et måltid her ved hvert Oslo opphold. Fantastisk og hjertevarm atmosfære, lekre retter med sunne og genuine lokale råvarer. Unikt konsept... Ett bord! Anbefalles på det varmeste!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ett Bord.

Oslo mat og drikke

åpningstider, plassering. Ruseløkkveien 3 oslo skandinavisk kart bykart, satellitt visning. Ett Bord adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ett Bord. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ett Bord med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vegeta Vertshus Vegeta Vertshus 152 meter
Lille Sumo Lille Sumo 205 meter
Nordic Agency Nordic Agency 356 meter
Jul i Vinterland Jul i Vinterland 464 meter
Akers Mek Akers Mek 524 meter
O'Learys O'Learys 534 meter
Café Sorgenfri Café Sorgenfri 564 meter
Bobby & Leo Bobby & Leo 573 meter
Elias Mat & Sånt Elias Mat & Sånt 583 meter
Håndverkerstuene Håndverkerstuene 591 meter
Restaurant Eik Restaurant Eik 595 meter
Cafe Christiania Cafe Christiania 596 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler