facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Winther Aker Brygge

Info

På Aker Brygge åpner vi 1 mai 2020. Eget ysteri, restaurant og butikk. Her vil vi lage ost, selge norsk lokalmat og servere mat med råvarer fra det nordiske kjøkken.



"Matopplevelser gjennom norsk håndverksost og nordiske råvarer. Vi åpnet på Aker Brygge i juni 2020 med eget ysteri, restaurant og butikk."
Adresse: Grundingen 3, 0250 Oslo, Norway
Telefonnummer: +4791801788
By: Oslo
Rute: Grundingen 3
Postnummer: 0250


åpningstider

Mandag: 08:00 - 22:00
Tirsdag: 08:00 - 22:00
Onsdag: 08:00 - 22:00
Torsdag: 08:00 - 22:00
Fredag: 08:00 - 23:00
Lørdag: 08:00 - 23:00
Søndag: 12:00 - 20:00


relaterte søk: Sushi Oslo Aker Brygge, Druen Aker Brygge, Marlon Aker Brygge, Vanité café Aker Brygge, Meny Aker Brygge, White Aker Brygge, Winther Aker Brygge meny, Winther Aker Brygge anmeldelse
Anmeldelser
Vi har normalt en fast tur til Mamma Pizza når vi er i Oslo, men etter svært gode tilbakemeldinger på Winther så la vi lunsjen til dette flotte stedet. Fantastisk bunn, perfekt mengde tomatsaus og nydelig burrata. Kommer garantert tilbake for å prøve flere pizza
God mat om ikke litt vel dyrt. Service var litt hit or miss med noen veldig hyggelige servitører, og noen som virket ganske lei av å bare være der. Men absolutt verdt å prøve for matens skyld.
Fantastisk pizzarestaurant, ysteri og butikk med flotte råvarer. God service og gode smaker! Noe av det beste jeg har smakt på pizzafronten! Anbefales på det aller varmeste,
Hold dere unna dette stedet! For en katastrofe dette besøket ble. Har spist her tidligere å syntes pizzaen var god, men sist besøk en Fredag med julebord 12 personer var nå i etterkant det absolutt verste spisestedet jeg vært på. Noe fryktelig overpriset mat, greit du betaler litt for location og fint lokale, men altså her er det bare snakk om dårlig forståelse og manglende kunnskap. Du betaler altså over 300nok retten i en 2-retters der forretten høres super flott ut men er totalt smakløs og minimal porsjon. Hovedretten skal vi ikke snakke om, 6-7 biter med totalt smakløs vegetarisk ravioli. Dette stedet skal kunne pasta men her har dem virkelig downgradet på kjøkkenet. Ikke kokt pasta, steinhard og totalt smakløs, smakte kun pasta vann og dårlig kvalitet på trøffel. Betjeningen klarte ikke å ordne noe som helst på plass og når daglig leder/eier skal ta over saken så ble det veldig tydelig at dette er et sted du absolutt ikke ønsker å ha med å gjøre. Finns så mye flinke & dyktige mennesker som driver restauranter i Oslo og er pasjonerte for denne bransjen. Winther & teamet som driver dette stedet er ikke en av de å jeg håper virkelig jeg med dette kan advare dere å gå dit.
For en perle med ekte passion for både matopplevelsen og topp service! Vi valgte tasting menyen som var en herlig reise og topp for deling. Pizzaen bakt i ekte steinovn kan og anbefales. Vi kommer gjerne tilbake!
Fine lokaler.Vi fikk bord med fint oversikt.Vi bestilte 3 pasta meg sjømat og 1 pizza..Dette var verste paste jeg har spist noen ganger: ingen saus, klistret smakløs pasta med noe få sjømat biter. Pizza var god.
Maten var en stor skuffelse. Trøffelpastaen er overkokt, trøflene er ikke ferske og porsjonen er tiny. Krabbetoasten var stusselig og inneholdt ingen spennende smaker pluss for fine pynteblomster. Veldig dyrt for hva du får… Tiramisuen var overraskende god, da! Så kanskje dessert er greia her?
Værste maten jeg noen gang har spist ute, bestilte en pasta carbonara som verken smakte eller så ut som carbonara. Maten var grå og det lille det smakte var dessverre ikke noe godt. Og til den prisen…. Kundeservicen var heller ikke på topp
Stedet er fantastisk betjeningen er super hyggelige lett å snakke med og i kjempehumør. Pizzaen er helt syk digg, nærmest perfekt, digg luftig og smakfull, det som trekker bitte litt ned for min del på pizzaen er at den blir servert med en Burrata midt på pizzaen, jeg selv hadde ønsket at den var litt mer fordelt over pizzaen da den begynte å gi fra seg vann som gjorde pizzaen litt bløt. Men ikke la deg stoppe av dette smaken er helt utsøkt. Anbefales på det sterkeste å besøke stedet, kommer gjerne tilbake!
Enestående nykommer på Aker Brygge. Restaurant, pizzeria, ysteri og velassortert kolonial. Dra dit! Ypperste kvalitet på kjøkkenet; både på kompetanse og råvarer. Hjertelig service! Kjøp med deg de aller beste råvarene hjem. Åpent til frokost, lunsj og sene middager!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Winther Aker Brygge med offentlig transport


Vika atrium 190 meter
130N
140E
140N
150
150E
160
160E
169
200
250
250E
250N
255E
265E
32
32N
33
42N
54
81
VY1
VY52
Tjuvholmen 200 meter
21
42
54
Aker brygge 260 meter
B1
B10
B2
B20
B21
Aker brygge 270 meter
12
Dokkveien 320 meter
169
32
32N
33
42N
54
81

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Winther Aker Brygge.

Oslo mat og drikke

åpningstider, plassering. Grundingen 3 kart bykart, satellitt visning. Winther Aker Brygge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Winther Aker Brygge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Winther Aker Brygge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
BAR Tjuvholmen BAR Tjuvholmen 247 meter
Nordic Agency Nordic Agency 407 meter
Bobby & Leo Bobby & Leo 476 meter
Lille Sumo Lille Sumo 511 meter
Ett Bord Ett Bord 518 meter
Jul i Vinterland Jul i Vinterland 792 meter
Max Hamburger Max Hamburger 941 meter
Cacas Cacas 969 meter
Gamle Logen Gamle Logen 989 meter
Neo Tokyo Neo Tokyo 1 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler