facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for FleXikost

FleXikost

Info

Vi har spesialisert oss på kosthold, vektendring og kroppssammensetning.

Historie

Vi har et brennende engasjement for vektnedgang og har gjennom systematisk arbeid gjennom mange år hjulpet flere hundre personer ned i vekt.

Vårt studio ligger sentralt på Majorstuen i Oslo og er på ca. 125 kvm, med utstyr håndplukket og tilrettelagt for å skape gode resultater.

Vi gleder oss til å trene med deg.

Produkter

Skreddersydd Kostholdsplan

Adresse: Husebybakken 1d, 0379 Oslo, Norway
Telefonnummer: 95221881
on.tsokixelf@tsop
By: Oslo
Rute: Husebybakken 1d
Postnummer: 0379


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: flexikost erfaringer, erfaring flexikost, flexikost app, flexikost blogg, hva er flexikost, flexikost gratis, flexikost trening, flexikost login
Anmeldelser
"Super app for å sikre at en får i seg rett mengde proteiner, fett og karbo. Gode og enkle oppskrifter. Har nådd mine vektmål på en enkel måte ved å bruke FleXikost appen"
Liker forslagene til måltidene - god og variert mat, enkelt å lage.
Endelig funnet en app som hjelper meg med å velge riktig mat i riktig mengde til mitt behov. Masse god mat som er skreddersydd til meg personlig, samtidig som hele familien kan spise samme mat. Mange digge oppskrifter til frokost, middag, kveldsmat og kosemat. Appen er veldig brukervennlig. Vil virkelig anbefale denne appen.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon FleXikost.

Oslo personlig trener

åpningstider, plassering. Husebybakken 1d oslo ernæringsfysiolog kart bykart, satellitt visning. FleXikost adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på FleXikost. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om FleXikost med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler