facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Fresh Fast Food

Fresh Fast Food
Adresse: Tmv-kaia 1 , Trondheim 7014, NO
By: Trondheim
Rute: Tmv-kaia 1
Postnummer: 7014relaterte søk: Fresh Fitness Trondheim
Anmeldelser
Burgeren de har er helt ok, men kebaben de selger er lureri. De blander kebab kjøttet med så biter av pitabrød så det ser ut som man får mer kjøtt enn det man egentlig får. Ikke verdt pengene i forhold til mengde av mat som blir servert
Usikker om jeg fikk kyllingkjøtt da jeg bestilte kyllingrull. Liknet ikke, og smakte uvandt. Men tror generelt mange vil være fornøyde med rullekebaben her, da de er veldig sjenerøse med kjøttfyllet. Liker også at det er med pomfri på rullekebab meny!
Topp tre beste burgere i Trondheim, fries er alltid crisp og man får maten med en gang... Hold deg unna om du lett blir avhengig på god mat
Burgerene vi kjøpte var iskalde. Brusen var daff og smak løs. Dårlig sørvis
Bestilte mat hjem via foodora. Burgerne var most og pakket inn i sølvpapir. Friesen var kalde i en åpen pose. I tillegg fikk jeg ikke det jeg bestilte, selv om jeg betalte for alt. Generelt en dårlig opplevelse, og over hodet ikke verdt 500 kroner.
Syns det e synt dårlig at de ikke har noen diet-utvalg, savner en p-max til det ny slakta dyret som danner en babb respekt. Kunne også tenkt meg gratis kaffe for bi-studenter
Totalinntrykket trekkes ned av at nettside for bestilling er nede, og hun bak disken - som ikke forstår norsk, heller ikke forstår at nettsiden er nede. Roter til bestillinger flere ganger. Men maten er bra den.
Først fikk vi feil mat, og de nektet gi oss riktig mat, kebaben vi fikk smakte søppel, alle i huset har blitt matforgiftet! hold dere unna. Fryst mat!!!
Hvis man ikke bryr seg om kvalitet eller service kan man handle her. Det fyller magen midt på natten når alle andre er stengt.
Makan te dårligar kebab har æ itj smakt Ikke verdt pengan! Gå heller te Golden Kebab, 1000 gang bedre!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Fresh Fast Food med offentlig transport


Solsiden 30 meter
1
102
106
107
116
12
22
54
70
71
FB73
Dyre Halses gate 310 meter
10
2
Bakkegata 360 meter
1
102
106
107
116
12
22
54
70
71
FB73
Lademoen stasjon 380 meter
R60
R70
Losgata 460 meter
20
71

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Fresh Fast Food.

Trondheim hurtigmat

åpningstider, plassering. Tmv-kaia 1 kart bykart, satellitt visning. Fresh Fast Food adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Fresh Fast Food. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Fresh Fast Food med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler