facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for JaFs Pirbadet

Adresse: Havnegata 12 , Trondheim 7010, NO
Telefonnummer: 73 83 18 00
By: Trondheim
Rute: Havnegata 12
Postnummer: 7010


åpningstider

Mandag: 11:00-20:00
Tirsdag: 13:00-20:00
Onsdag: 11:00-20:00
Torsdag: 13:00-20:00
Fredag: 11:00-20:00
Lørdag: 11:00-18:00
Søndag: 11:00-18:00


relaterte søk: jafs priser, jafs konsept, jafs kongsvinger rasta, norgesgruppen jafs, jafs stavset pizza, jafs skjetten, jafs mortensrud tlf, jafs jessheim
Anmeldelser
Trivelig og blid betjening, men burger kan de ikke lage! Skuffet over lunken biffburger og ihjelstekt hard pomfri !! Kan krysse i lista at jeg har spist her, men kommer nok ikke tilbake!
Absolutt ikkje noregs beste burger! Den plakaten kan dei fjerne med en gang. Helt grei burger, kunne vært mykje betre. Pomfrien kunne også vært mykje betre. Prisen e nesten kriminell. Alt for dyrt for ein burgermeny med drikke og pomfri
Skulle helst gitt null stjerner hvis det var mulig. Maten var rett og slett ikke god. Neste gang blir det å ta med mat.
Skitne bord, sur betjening, og smakløs mat. Verdt å nevne at hvis du betaler for «ekstra bacon» på burgeren din, så er det altså EN stakkarslig liten flis du får. Spurte betjeningen om det skulle være slik, og det skulle det visst være. Iløpet av hele mitt liv har jeg aldri sett makan på så dårlig kundeservice. Styr unna, ta med matpakke.
Med mer enn 20 milkshakesmaker, er dette en av de to soleklart beste milkshakebarene i Trøndelag, og i praksis en av mine barndomsdrømmer som har blitt sann. Salatbaren har også tatt seg noe opp siden jeg opprinnelig skrev denne anmeldelsen, så det blir 5 stjerner fra meg.
Fikk ikke drikke, sa fra og fikk feil størrelse. Fikk en ny, uten beklagelse. Fikk heller ikke min majones som jeg hadde betalt for. Merka meg at folk kom hele tiden tilbake fordi ordrene var ufullstendig. Burgeren var midt på treet.
Grei mat, men alt for dyrt. Tar betalt for majones når man har kjøpt mat til over 500kr..det syns jeg var drøyt! Hadde ikke kostet dem så mye å gitt ut dette gratis til maten vår. Dårlig på renhold av bord.
Aaaaalt for dyrt og slapp betjening. Bestillte hamburger barnemeny MED ost, fikk uten og en hamburger UTEN løk og fikk med. Da vi ville bytte ble de som jobba der sur. De hadde heller ikke tatt seg tid til at fettet på burgern til mannen min hadde silt av litt, så brødet hans var vått av fett. Skjerp dere!!!!
Dårlig service, betjening må lære seg norsk, fikk ikke d jeg bestilte men det jeg betalte for, kald burger men god pommes frites.
Dårlig betjening. Lite vennnlige og hjelpsomme. Får dårlig stemning pga betjeningen. Og altfor høye priser til mat som ikke smakte godt. Anbefales ikke!! Ta heller med medbrakt mat. Pirbadet har spisebord klare for de med medbrakt mat.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til JaFs Pirbadet med offentlig transport


Pirbadet 100 meter
21
23
28
Trondheim hurtigbåtterminal 240 meter
25
Trondheim hurtigbåtterminal 330 meter
800
805
810
Trondheim kystrutekai 430 meter
HAV
HUR
Brattøra 440 meter
20
21
23
25
311
430
70
79

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon JaFs Pirbadet.

Trondheim hamburgere

åpningstider, plassering. Havnegata 12 trondheim hurtigmat kart bykart, satellitt visning. JaFs Pirbadet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på JaFs Pirbadet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om JaFs Pirbadet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler