facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Glør

Glør

Info

Streetfood-restaurant & cocktailbar i Folketeaterpassasjen

Historie

Digg streetfood med ild og grill som fokus i matlagingen.

Tilbyr mat, catering og event-planlegging.



"Restaurant og cocktailbar som serverer nordisk mat med stort fokus på ild og røyk. Småretter basert på kortreiste sesongbaserte råvarer gir en matopplevelse utenom det vanlige."
Adresse: Storgata 21 , Oslo 0184, NO
Telefonnummer: 469 62 090
on.olsorxlg@liam
By: Oslo
Rute: Storgata 21
Postnummer: 0184


åpningstider

Tirsdag: 17:00-23:30
Onsdag: 17:00-23:30
Torsdag: 17:00-23:30
Fredag: 17:00-03:00
Lørdag: 17:00-03:00


relaterte søk: Pauls Boutique Oslo, Cocktail bar Youngstorget, Cafe Youngstorget, Restaurant Youngs, Restaurant Oslo, Operapassasjen Oslo restaurant, Tapas Youngstorget
Anmeldelser
Velsmakende pork belly som var erstatning for baby back ribs. God crisp på KFC blomkål. Får trekk for litt fraværende service.
Vi bestilte, rett etter kl 18 fredag , den eneste hovedrett med kjøtt. Denne var utsolgt . Så vi fikk en anbefaling av småretter og endte på kfc blomkål og en kyllingrett samt poteter.vi ventet utrolig lenge på maten , servitør fulgte oss ikke opp mens vi ventet og det viste seg at de hadde glemt oss. Vi fikk mer enn dobbelt så mye som vi trengte , enorme mengder , det var unødvendig både med tanke på svinn og ikke minst kostnad. Kyllingen var desverre uspiselig da den var seig og tørr , så den fikk vi trekt 50% av regningen usikker på hvorfor ikke alt ble trekt her blomkålen var rett og slett fantastisk så det reddet iallefall måltidet. Men kjedelig å bruke 800,- på en tallerken blomkål likevel . 2 øl også i den prisen skulle gjerne spist blomkålen igjen men kommer aldri tilbake hit . Det skal sies at hovmester gjorde sitt ytterste i etterkant for å rette opp , men jeg ble mildt sagt overrasket over at jeg skulle betale så mye for et nærmest mislykket måltid … 2 stjerner for nydelig blomkål .
Hyggelig betjening og god mat, men å reklamere for 6 retter og få 5 ble litt feil. På spørsmål hvor den sjette retten ble av var svarer at det var potetene vi fikk til hovedretten.
Gode kyllingklubber. Fint lokale med musikk. Servicen så som så. God mat, men er ikke sånn at jeg må tilbake for mer. Men greit sted å ta om en skal vente rundt operapasasjen.
Dagens fisk var velsmakende og lekkert servert. Stort fiskestykke, syrlig saus med lime. Jeg savnet fravær av servitør i løpet av måltidet. Stedet anbefales.
Seriøst? Dette er tidenes rip off! Kr 279 for ca 100 gram kjøtt entrecôte tomt, fikk erstatning som ble presentert som culotte, ok på smak, men seig i fettet, servert på en minitallerken. Så måtte vi bestille alt av tilbehør til - ingenting inkludert , dyre og dårlige sideretter. Smålunkne og smakløse, ikke saltet nok. Vi ba om salt og pepper, og en oppgitt servitør klasket to kjøkkenglass ! med salt og pepper på bordet. Av fire rødviner på menyen hadde de kun to. Én østerriksk og én tsjekkisk…. De skyldte på leveranseproblemer som grunn for det utrolig kleine utvalget…. Vi valgte østerriksk, og da kom servitør ut med fire glass som vel heller hadde passet til portvin, og en varm flaske vin. Så utrolig skuffende opplevelse!!!! Vår hovedservitør gjorde en grei jobb, men hadde et dårlig utgangspunkt.
Ufattelig trist opplevelse. Mer smakløs mat har jeg ikke vært borti på en stund.
Alt så veldig godt ut på menyen, og vi gledet oss til å spise der. Vi bestilte vaffel, slider og spareribs. Alle rettene var mer eller mindre kalde, og det meste av smak måtte vi jobbe for å finne. For vaffelen virket det som kjøttet og garnityr hadde blitt oppvarmet på nytt, og mye var tørt og smaksløst. Burgeren var okay, men fortsatt med lite smak og ingen varme. Spareribs-en var nok beste men fortsatt sleit den med det samme som de andre rettene; lite smak og lite varme. Ironisk at det sted som heter GLØR serverer kald mat.
Vi hadde bestilt bord til 4 stk, og fått bekreftelse og velkomsthilsen. Når vi ankommer får vi overraskende beskjed om at de ikke har matservering og at kjøkkenet er stengt! HVA?! Vi får en dårlig unnskyldning om at systemet deres ikke fungerer som det skal...Fiks det da og gi beskjed på forhånd til gjestene deres. Dette er skikkelig dårlig service!
Super mat til en fin pris. Vi gikk for 6 ulike retter to personer, en flaske rødvin Barbera og kaffe. Nydelige smaker. Ribs anbefales på det sterkeste. Syrlig, spicy og barbeque. Hyggelig personale! Vi betalte 1300 kroner for to personer. Vi kommer tilbake!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Glør med offentlig transport


Storgata 40 meter
11N
12N
34
54
Storgata 50 meter
11
12
17
18
Hammersborggata 150 meter
130N
140N
150
160
250
250E
250N
255E
37
Jernbanetorget 180 meter
17
18
Jernbanetorget 180 meter
1
1E
2
3
4
5

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Glør.

Oslo cocktail-barer

åpningstider, plassering. Storgata 21 oslo grill kart bykart, satellitt visning. Glør adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Glør. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Glør med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Grilleriet Grilleriet 51 meter
Himkok Himkok 71 meter
Stratos Stratos 82 meter
Internasjonalen Internasjonalen 94 meter
Angst Angst 136 meter
Andre til Høyre Andre til Høyre 142 meter
Carmel Grill Carmel Grill 247 meter
Abelone Abelone 255 meter
Torggata Botaniske Torggata Botaniske 264 meter
Bushwick Bushwick 274 meter
Møllers Grill Møllers Grill 287 meter
Eufemia Bar Eufemia Bar 510 meter
RØØR RØØR 591 meter
Eight Rooftop Bar Eight Rooftop Bar 597 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler