facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Haga kystkafé / Under To Tårn. Jomfruland

Haga kystkafé /  Under To Tårn. Jomfruland

Info

Haga Kystkafe er Jomfrulands eneste serveringssted med alle rettigheter, og egene toaletter. Hjertelig velkommen :)

Historie

Haga Kystkafe ligger på den vakreste øya nord for ekvator.

Adresse: Tårnbryggeveien 2., 3781 Jomfruland, Telemark, Norway
By: Jomfruland
Rute: Tårnbryggeveien 2.
Postnummer: 3781



relaterte søk: okidokk jomfruland, okidokk åpningstider, tårnbrygga cafe åpningstider, jomfruland spisesteder, tårnbrygga jomfruland, okidokk meny, jomfruland mat, okidokk mat og drikke
Nærliggende lignende selskaper
Okidokk Mat & Drikke Okidokk Mat & Drikke 1 km Okidokk lager den beste italienske pizza i skjærgården. Kunne vært litt mer, evt tilb...
Anmeldelser
Nydelig sted. Maten stod ikke til forventningene. Alt for salt fiskesuppe og tørt brød. Smakløs skagenrøre.
Akkurat det vi tregte der og da etter å ha gått Jomfruland opp og ned med en hyperaktiv hund. Vi kjøpte oss en deilig pizza, Løkstad tror vi den het. Brus til barna, øl til min frue og meg. Vi fikk en plass i skyggen og brisen svalte oss deilig der vi satt. Så var det bare å glede seg til fergeturen tilbake til Kragerø.
Relativ rask betjening og levering. Maten smaker helt utrolig godt og selv en kresen gutt på 9 syntes pizzaene her var "verdens beste". Prisen er kanskje litt høy men med tanke på at vi er på Jomfruland midt på sommeren, så er det ok. Anbefaler et besøk her!
Nydelig plass. Hyggelig og serviceinnstilte ansatte. God stemning. Veldig god mat. Kokken var stolt av maten han serverer. Det kan merkes på smaken. Kommer tilbake.
Helt fantastisk har anbefalt stedet til mange allerede suppa var bra også
Litt dårlig service og tok lang tid å få maten. Men maten var veldig god.
Fin sommerkafé. Utsikt mot Jomfrulandrenna fra utsikten. Kort vei til gjestehavn. Enkel og god meny. Også varm mat. Godt utvalg i drikke. Fin uteservering og koselig innendørs. Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Tar også hensyn til firbente
Veldig dårlig mat ! Jeg bestilte fiske suppe som var så dårlig. Ferdigkjøpt suppe i butikken smaker mye bedre. Mannen min fikk hamburger, som ble for tørr. Men det var hyggelig service i hvert fall. Veldig fint sted, men jeg anbefale ikke på grunn av mat.
Hadde vært finere på jomfruland uten caféen, dårlig service med useriøse ansatte, kommer virkelig ikke hit igjen: Han i kassen drikker på jobb, du vil virkelig ikke dra hit. Ble kastet ut før vi hadde spist ferdig, kun fordi det var andre som hadde bestilt mer mat enn oss som allerede satt der.
Jeg og venninnene mine ble kastet ut før vi var ferdige med å spise mater vår. Det var flere bord med folk som bare spilte kort og drakk kaffe de spiste ikke og ventet ikke på mat ettersom at de ikke hadde bordnummerkort. Vi var de eneste ungdommene. I tilleg så drakk servitøren på jobb og brukte et svært uhøflig språk.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler