facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Okidokk Mat & Drikke

Okidokk Mat & Drikke
Info
Her får du knallferske bakervarer, småretter, blingser, burgere og steinovnsbakt italiensk pizza.
Åpent helger fra 1. mai - 23. juni. Hver dag fra 23. juni-begynnelsen av august. Deretter enkelte helger. Oppdaterte åpningstider finner du som innlegg.

Geschichte
Her får du knallferske bakervarer, sunne småretter, påsmurte blingser og italiensk pizza. God kaffe, melk, is, brus, friske juicer og yoghurt/ müsli.
Adresse: Saltverksmyrveien 1, 3781, Jomfruland
Telefonnummer: 90271045
moc.liamg@dnalurfmojvanekams
By: Jomfruland
Rute: Saltverksmyrveien 1
Postnummer: 3781



relaterte søk: haga kystkafe, tårnbrygga jomfruland, jomfruland, sjarm jomfruland, jomfruland mat
Anmeldelser
Okidokk lager den beste italienske pizza i skjærgården. Kunne vært litt mer, evt tilbudt, litt god olivenolje til den gode pizzaen. Det måtte vi spørre om selv, derfor 4 stjerner. Menyen var sparsommelig. Kun pizza, sildetallerken og gulasj. Kunne gjerne vært litt mer. Ellers et fantastisk sted en fin sommerkveld. Kun uteservering. Bestill bord hvis du vil spise her i ferien og helger.
Nydelig Pizza, super service! Tusen takk for hyggelig opplevelse. Vi kommer tilbake
Nydelig mat og topp service! Jeg kom dit med hund og fikk vann til hunden, nydelig skagensmørbrød og en kald øl. Mobilen hadde lite batteri, så jammen fikk jeg ikke ladet den også. Tusen takk for meg og på gjensyn
Stedet har bare uteservering, men på en fin sommerdag er det helt glimrende her. Fin utsikt. God mat. Hyggelig personale. Vi fikk ta med hunden vår inn ved bordet, og fikk vann til ham opptil flere ganger. Parkering: Ikke parkeringsmuligheter, ettersom det er på en øy med svært lite biltrafikk. Tilgjengelighet med rullestol: Grei adkomst til de fleste sitteplasser og baren for de i rullestol. Spesielle kostholdsbehov: De hadde god merking av allergener på menyene sine.
Hyggelig betjening, veldig god pizza og blide ansatte. Nydelig plassering nært vannetanbefales
Nydelig mat og hyggelig betjening, fin lokalisering. Kommer tilbake, tusen takk for maten!
Fikk bord som var reservert 2 timer senere og fikk grei service med mat og drikke. For oss er det topp score at de er der, at det er god mat med ferske råvarer. Keep up the good work!
Stedet med stor S for en pils og pizza etc på Jomfruland. Nydelig utsikt og stoor pågang på fine sommerkvelder. Bestill bord i tide.
Beste margerita pizza jeg har smakt noen gang. Skikkelig seig og god mozzerella. Skagen smørbrødet var vist også helt synsykt godt. Absolutt verdt pengene.
Veldig idyllisk sted. Dessverre skuffet maten.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Okidokk Mat & Drikke med offentlig transport


Jomfruland Åsvik brygge 120 meter
710
712

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Okidokk Mat & Drikke.

Jomfruland restaurant

åpningstider, plassering. Saltverksmyrveien 1 jomfruland kafé kart bykart, satellitt visning. Okidokk Mat & Drikke adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Okidokk Mat & Drikke. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Okidokk Mat & Drikke med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Haga kystkafé /  Under To Tårn. Jomfruland Haga kystkafé / Under To Tårn. Jomfruland 1 km Nydelig sted. Maten stod ikke til forventningene. Alt for salt fiskesuppe og tørt brø...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler