facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hanami

Hanami

Info

Hanami har en visjon om å være enestående i sin presentasjon av Japanese fusion. Vi er eksperter innenfor sushi og robata grill.
Vel bekomme."Hanami har en visjon om å være enestående i sin presentasjon av Japanese fusion. Vi er eksperter innenfor sushi og robata grill. Velbekomme."
Adresse: Kanalen 1 , Oslo 0252, NO
Telefonnummer: 22 83 10 90
on.imanah@tsop
By: Oslo
Rute: Kanalen 1
Postnummer: 0252


åpningstider

Mandag: 11:00-23:00
Tirsdag: 11:00-23:00
Onsdag: 11:00-23:00
Torsdag: 11:00-23:00
Fredag: 11:00-23:00
Lørdag: 13:00-23:00
Søndag: 15:00-22:00


relaterte søk: hanami restaurant, hanami lillestrøm, hanami anmeldelse, hanami japan, hanami tjuvholmen, hanami michelin, hanami meny, hanami selskapsmeny
Anmeldelser
En virkelig en kulinarisk opplevelse, og vi ble veldig mette av meny nr. 2 til 1000 kr/person. Men vi hadde en litt «fjern» servitør, og det tok dessverre 40 min fra vi satte oss ned før vi fikk mat, selv om menyen var forhåndsbestilt. Det passet litt dårlig når vi var sultne.
Vi hadde store forventninger til denne restauranten. Mye god mat, men dessverre så er sushien under gjennomsnitt og hummeren var smakløs. Servicen var det som trekker mest her. Servitøren ga allerede en dårlig første inntrykk helt i begynnelsen. Kommer ikke til anbefale denne restauranten.
Nokk en vellykket kveld på Hanami. Maten er en opplevelse hver gang. Utsøkte smaker og spennende variasjoner. Kjøtt med is høres rart ut, men en fulltreffer. Takk for en utsøkt kveld. Kommer nok igjen.
Fantastisk mat! Her kan jeg anbefale mange småretter. Servitøren er også behjelpelig med å komponere et komplett måltid. Jeg kommer igjen!
Vi fikk et helt forferdelig bord. Det var midt i en festklyse, med fulle mennesker som hang over bordet vårt, mens vi forsøkte å nyte en tasting meny. Vi betalte full pris selv om vi dro før tasting menyen var ferdig servert, fordi det var såpass bråkete og forferdelig rundt oss. Vi ville bytte bord, men det var ikke noe annet ledig sa de. Jeg sendte dem også en mail dagen etterpå og forklarte situasjonen, men de valgte å ignorere den. Dermed vil jeg si at det finnes utrolig mange restauranter i Oslo med mye bedre mat, til bedre pris, og bedre service. Gå heller til dem. Om maten var verdt det, så hadde vi blitt
Fantastisk god mat, vin og service. Det er ett sted jeg kommer til å spise flere ganger. Bare synd på slike restauranter at man sitter så tett på andre bord og hører alle andre bedre enn partneren sin.
Kan ikke si noe spesielt mer enn at her er maten relativt overpriset for hva du faktisk får. Serveringen var grei, men ikke noe spesielt. Så det blir nok dessverre ikke noe returbesøk fra min side så lenge det finnes så mange andre ypperlige steder i Oslo.
Maten var god men leverte ikke til forventninger eller pris. Da vi skulle betale var det tre feil på regningen hvor det var lagt til dyrere mat og drikke enn det vi hadde bestilt og fått. Når vi sa ifra var servitørens svar at hun ikke var vant med at kundene sjekket regningen.
God og spennende mat. Mange ulike smaker, og rettene var godt satt sammen. Alt fra milde smaker, til litt mer spicy. Alt passet dog til en typisk norsk gane! Hyggelige og oppmerksomme servitører, og kokker som kunne tilpasse rettene slik at de fint kunne deles på tre personer. Veldig hyggelig å sitte ute på sommeren
Beste Sushi og ikke minst lamb Chops på Robata Grill . Sikkert Oslos beste restaurant. Super bra cocktail Menu Alternativer for vegetarianere: Masse vegtar retter Parkering: Masse parkering i kjeller Tilgjengelighet med rullestol: Rett inn med toeletter som passer rullestol
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Hanami med offentlig transport


Tjuvholmen 180 meter
21
42
54
Vika atrium 290 meter
130N
140E
140N
150
150E
160
160E
169
200
250
250E
250N
255E
265E
32
32N
33
42N
54
81
VY1
VY52

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hanami.

Oslo japansk

åpningstider, plassering. Kanalen 1 oslo sushi kart bykart, satellitt visning. Hanami adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hanami. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hanami med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Tammy Sushi Tammy Sushi 22 meter
Vingen Bar Vingen Bar 159 meter
Onda Grill Onda Grill 244 meter
Dockside Dockside 589 meter
Deilig Sushi Deilig Sushi 627 meter
Pappabuene Pappabuene 671 meter
Kino Victoria Kino Victoria 679 meter
Skaugum Bar Skaugum Bar 700 meter
Palace Grill Palace Grill 702 meter
Genki Genki 741 meter
Confusion Confusion 741 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler