facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Onda Grill

Onda Grill
Adresse: Stranden 30 , Oslo 0250, NO
Telefonnummer: 455 02 000
By: Oslo
Rute: Stranden 30
Postnummer: 0250


åpningstider

Mandag: 11:00-23:00
Tirsdag: 11:00-23:00
Onsdag: 11:00-23:00
Torsdag: 11:00-23:00
Fredag: 11:00-23:00
Lørdag: 11:00-23:00
Søndag: 12:00-18:00

Anmeldelser
God rakfisk til forrett, men det skal godt gjøres å bomme på den om råvarene er gode. Pinnekjøttet vi fikk var langt under pari - salt og littt trevlete, men først og fremst salt. Her bør kokken få et kurs i utvanning. Hyggelig betjening, men de gjorde ingenting i forhold til maten - og tok ikke hintet når tallerkenene ble levert tilbake like fulle som da de kom inn.
Jeg ville ikke følt meg velkommen et sted hvor ikke barnet mitt også kunne få spise, i restauranten vel og merke og ikke på do... Har ammet på flere andre restauranter og aldri har noen en gang sett rart på meg, hvorfor skal ikke mennesker i serviceyrker legge til rette for at de som besøker stedet får en best mulig opplevelse? Usmakelig.
4 pers skulle spise ferske reker på en dag juni uten særlig mange gjester. Gamle og få reker, dårlig service, masse forglemmelser og ikke minst superstressende med masse monstermåker som angrep resturanten kontinuerlig. Her hadde de lett tilgang på rester, da betjeningen feilet fullstendig i å rydde etter gjester som hadde gått. 1 stjerne er i overkant. Eneste pluss: Godt brød - hadde de bare ikke glemt at vi etterbestilte mere. Styr unna!!!!!
Nydelig mat og hyggelig betjening! Velsmakende forreter - kjempe reker med chili og lime, fiskesuppe og god porsjon av blåsjell med ingefær og hvitløk anbefales. Sønnen på 3.5år var også fornøyd med sitt rett - hjemmelaget spagetti med kjøtt. Priser er stil med resten av spisesteder på Aker Brygge.
For meg og min samboer som tok turen en onsdagskveld i August, var dette perfekt! Betjeningen var av det aller beste vi har opplevd, og prisene er overkommelig. Maten vi bestilte var en ferdig sammensatt 4retters, med diverse godsaker. Og alt vi fikk, var utsøkt på smak og mengde : Anbefales på det sterkeste!!
Støtter ingen som ber gjester spise på toalettet - uansett alder. Amming er det mest naturlige i verden og støtter ikke mennesker med slike kvalme holdninger. Skam dere, håper ingen vil spise her.
Fryktelig skuffende at man ikke kan gi barnet sitt mat - da må man nesten gå på toalettet!
Ser dere har fjernet stjernemarkeringen deres på facebook. Men dere gjør det jo ikke akkurat noe bedre på google : Elendig service og elendig kundebehandling.
Her blir de aller minste og mest sårbare henvist til å spise inne på toalettene. Skammelig! "No breastfeeding policy"
Utolig usportslig of uverdig å plagiere nm i østersåpning. Strykkarakter og boikott fra meg.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Onda Grill.

Oslo grill

åpningstider, plassering. Stranden 30 oslo barer kart bykart, satellitt visning. Onda Grill adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Onda Grill. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Onda Grill med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
The Thief Food Bar The Thief Food Bar 242 meter
Hanami Hanami 244 meter
Vingen Bar Vingen Bar 276 meter
BAR Tjuvholmen BAR Tjuvholmen 297 meter
Bar Social Eating Bar Social Eating 299 meter
Dockside Dockside 435 meter
Pappabuene Pappabuene 521 meter
Kino Victoria Kino Victoria 706 meter
Elefant Elefant 717 meter
torshammer torshammer 750 meter
Uvisst Uvisst 752 meter
Pepe Cafe Pepe Cafe 761 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler