facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hokkigai Sushi

Hokkigai Sushi

Info

Sushirestaurant

Adresse: Waldemar Thranes gate 2 , Oslo 0171, NO
Telefonnummer: 22 60 98 89
moc.liamg@ihsusiagikkoh
By: Oslo
Rute: Waldemar Thranes gate 2
Postnummer: 0171


åpningstider

Mandag: 14:00-22:00
Tirsdag: 14:00-22:00
Onsdag: 14:00-22:00
Torsdag: 14:00-22:00
Fredag: 14:00-22:00
Lørdag: 14:00-22:00
Søndag: 14:00-22:00


relaterte søk: hokkigai sushi meny, kuru sushi, hokkigai sushi oslo, sushi og thai, hokkigai meny, hokkigai foodora, sushi st hanshaugen, sushi waldemar thranes gate
Anmeldelser
Jeg bestilte meny 6 og fiskene smakte godt. Jeg forventet at rainbow maki hadde avokado, laks, og tuna på toppen men var det bare laks på toppen. I min mening risen kan bli bedre, men overalt sushi var veldig rimelig og jeg vil kom tilbake igjen !
Sushien er kjempe bra!! men man kan ikke stole på åpningstider, ingen steder verken på nettsiden, facebook eller google står det når de finner ut at de skal ha stengt. Og telefonen sender deg bare til kø. Du er nummer 1 i køen! Blir du fortalt, men det varer evig. Fiks dette Hokkigai!!!!!
En av byens absolutt beste sushi-steder. Like høy kvalitet hver eneste gang vi spiser der ca én gang i uken i to år 2016-2018. Fantastisk hyggelige mennesker og veldig mye sushi for pengene!
De har god sushi, men de er alt for dårlig til å oppdatere om de er stengt innenfor ordinær åpningstid, omstille telefonen vekk fra køsystemet. I dag "var vi nummer 1 i køen, med 1 minutter ventetid" i 15 minutter.
Beste Sushi'n på denne siden av byen! Jeg har spist her veldig mange ganger de siste tre årene - og er så godt som alltid fornøyd. Veldig hyggelige folk er det også.
For første gang prøvde jeg sushi med bakt laks, de smaker utrolig godt det var en fin innovasjon. Kommer definitivt tilbake
Ekstremt gode priser og veldig god sushi, perfekt temperatur på både ris og sushi. Reiser gladelig fra Gamlebyen for å spise der på St. Hanshaugen!
Har spist her veldig mange ganger og har alltid fått super kvalitet hver eneste gang! Du finner ikke bedre sushi til en slik pris. Anbefales på det sterkeste :
Akkurat spist her og sushien er kjempe gode! Både vi med enn vanlig og enn vegetar sushi synte at det er sjelden man får spise så god sushi. Pluss at betjeningen er kjempe vennlig. Must go!
Veldig god sushi! Beste sushi-stedet på St Hanshaugen, uten tvil.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hokkigai Sushi.

Oslo japansk

åpningstider, plassering. Waldemar Thranes gate 2 oslo sushi kart bykart, satellitt visning. Hokkigai Sushi adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hokkigai Sushi. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hokkigai Sushi med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Sushi & Thaimat Sushi & Thaimat 101 meter
A & J Tokyo Sushi A & J Tokyo Sushi 105 meter
Kuru Sushi Kuru Sushi 122 meter
Sushi Saqqa Sushi Saqqa 323 meter
Ikura Sushi Ikura Sushi 367 meter
Trans Sushi Trans Sushi 372 meter
Noodles & Soup Noodles & Soup 393 meter
Sushi & Dinner Sushi & Dinner 416 meter
Deli Sushi Deli Sushi 495 meter
Sushi Express Sushi Express 508 meter
Sushi & Baguett Sushi & Baguett 523 meter
Plah Plah 550 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler