facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kuru Sushi

Kuru Sushi
Adresse: Frydenlundgata 1 , Oslo 0169, NO
Telefonnummer: 22 20 89 89
By: Oslo
Rute: Frydenlundgata 1
Postnummer: 0169


åpningstider

Mandag: 13:00-22:00
Tirsdag: 13:00-22:00
Onsdag: 13:00-22:00
Torsdag: 13:00-22:00
Fredag: 13:00-22:00
Lørdag: 13:00-22:00
Søndag: 13:00-22:00


relaterte søk: kuru sushi stavanger, sushi buffet oslo, hokkigai sushi, st haugen sushi, sushi bislett, sushi i oslo
Anmeldelser
Hyggelig folk som driver restauranten. De har oppe lenge, fair priser, og lager maten med høy kvalitet raskt. Hva mer kan man be om? Dette stedet anbefales virkelig
Veldi bra og rimelig sushi. På kvelden er det faktisk litt hyggelig å spise inne, det er en flot utsikt nedover den traffikerte Sofies plass. Møblene er ikke jålete og prisene heller, hvilket er passende for hvermandsen som ikke behøver å stille så høye krav til form og design interiørmessig. Det kunne trenge en interiøroppgradering, men det ville ødelegge den helt unike stemning og ånd som stedet har. Kuru Sushi har lagt vægt på å servere en aldeles bra normal sushi, og hjelper alle til å lære litt om Sushi og kultur til alle lag. Jeg synes dette stedet som har været her så mange år er helt fantastisk for området St. hanshaugen, Bislett og Sofies plass. De burde nesten få kulturstøtte, men det ville være i overkanten. Fikk desverre ikke tatt foto denne gangen.. har hørt mye pæss mot de som tar bilder av maten sin.
Alltid god sushi og rimlig billig :D
Her får man mye god mat til en rimelig pris! Har kun bestilt takeaway og kan absolutt anbefale det.
Liker maten på Kuru Sushi. Men dessverre har ikke stedet innfridd i senere tid. Engang jeg skulle bestille var de tom for mat. Godt gjort å være tom for mat i en restaurant. Sist gang så var det ingen i restauranten som la merke til meg tiltross for tom restaurant og etter å ha stått å ventet i flere minutter ble jeg lei og gikk. Dama bak disken var rett og slett for opptatt med å skravle i telefonen i bakrommet. Så dessverre er dette et sted jeg bare gir opp.
Maten var god, men betjeningen var ikkje særlig hyggelig og eg måtte vente i 30 min på ein dagens... Eg synst at om dei har det travelt med take away så burde dei sei i frå at ein må nok venta ein stund for å få maten sin, dei hadde heller ikkje så mykje tempo på seg på kjøkkenet.
Veldig bra sushi på gode råvarer. Ikke det koseligste stedet å sitte, men vi har handla take away her mange ganger. Min erfaring er at dette stedet er akkurat bittelitt bedre enn Hokkigai rundt hjørnet.
Bra sushi, men de åpner ikke når de sier at de skal. Det står 13:00 på døra men nå er klokka snart ti over. Dette har også skjedd tidligere.
Dette var som jeg skjenner sushi, smaker akkurat det samme som på alle sushi restauranter jeg har spist på, det var godt
Dro tilfeldig innom her og fikk god sushi til en bra pris. Nydelig sashimi
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kuru Sushi.

Oslo sushi

åpningstider, plassering. Frydenlundgata 1 kart bykart, satellitt visning. Kuru Sushi adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kuru Sushi. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kuru Sushi med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Hokkigai Sushi Hokkigai Sushi 122 meter
Sushi & Thaimat Sushi & Thaimat 206 meter
Ikura Sushi Ikura Sushi 255 meter
Trans Sushi Trans Sushi 291 meter
Sushi & Dinner Sushi & Dinner 374 meter
Sushi Saqqa Sushi Saqqa 393 meter
Deli Sushi Deli Sushi 420 meter
Sushi Express Sushi Express 424 meter
Sushi House Sushi House 578 meter
Mamma Asia Mamma Asia 598 meter
Sushi & Baguett Sushi & Baguett 632 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler