facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for HopeYoga

HopeYoga

Info

Gjennom HopeYoga kan du delta på jordnære, spreke og helsefremmende yogatimer. Anne Mette Hope er utdannet yogainstruktør (200 t).

Historie

Nysgjerrig på yoga?
Det var jeg også for en del år siden. I dag er jeg glad for at jeg oppdaget yoga, og jeg kommer til å praktisere det så lenge jeg kan. Det er også én av flere grunner til at jeg har utdannet meg til yogalærer.
Det finnes mange ulike former for yoga – og enda flere ulike kropper. Viryayoga, som jeg underviser i, er en dynamisk yogaform utviklet av profesjonelle, nordiske utøvere. Virya er sanskrit og betyr entusiasme, energi og kraft.
Viryayoga skal gi deg akkurat det; energi, kraft, inspirasjon og glede!
Yogaklassene inneholder et program som systematisk gir deg styrke og fleksibilitet skritt for skritt, med stor oppmerksomhet på skadeforebygging.
Viryayoga er en leken og energisk yogaform – som ikke går på bekostning av kroppens biomekaniske prinsipper.
Du kan lese mer om viryayoga her:
www.nordiskyoga.se

Litt om meg selv:
Jeg er født i 1965 og kommer fra Kongsberg, hvor jeg nå også bor etter mange år på Sørlandet. Er gift og er mor til tvillinger. Bevegelse i friluft har alltid vært viktig for meg, og jeg utdannet meg til biolog på begynnelsen av 1990-tallet.
Jeg har vært innom mye i løpet av arbeidslivet, fra offentlig forvaltning til journalistikk og grafisk produksjon.
Jeg har en jordnær tilnærming til yogapraksisen, og synes det er interessant å kombinere Østens yoga-tradisjon med vår vestlige måte å betrakte verden på. I det møtet kan spennende ting skje!

Adresse:
Telefonnummer: 99403211
By: Kongsberg


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon HopeYoga.

Kongsberg helse og medisin

åpningstider, plassering. HopeYoga adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på HopeYoga. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om HopeYoga med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler