facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Qigongsentrum

Qigongsentrum

Info

Qigongsentrum tilbyr kurs i Qigong i regi av Margit Haugsevje som har vært daglig leder og kursholder i bedriften siden 2000, og har holdt kurs for både private og bedrifter med gode tilbakemeldinger.

Historie

Kinesisk medisin

Adresse:
Telefonnummer: +4741242948
By: Kongsberg


Anmeldelser
Jeg begynte på Qigongsenteret i 2017 og slutter fortsatt ikke å bli overrasket over Qigong- og Taichi-systemene som undervises her, og over kompetansen til lærerne - de har virkelig nådd langt i det de underviser. Her kan det ryddes opp i kropp, sinn og sjel. Alt fra fysisk flyt i kroppen til mer meditative eksistensielle aspekter av tilværelsen. Anbefales!
Kjempe fornøyd med stedet! Var ny til dette da jeg startet her. Har nå begynt på "nivå 2" kurs og stortrives. Så mye positivitet på et sted skal du lete lenge etter. Anbefales!
Instruktørene er veldig kompetente. Den enkelte får personlig oppfølging i sin praksis selv om det er felles undervisning. Miljøet er svært hyggelig og avslappet. Systemene det undervises i er effektive verktøy for å balansere sinn og kropp.
Meget erfaren stab av trenere som liker å se fremgang hos den enkelte, her blir man møtt.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Qigongsentrum.

Kongsberg helse og medisin

åpningstider, plassering. Qigongsentrum adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Qigongsentrum. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Qigongsentrum med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler