facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Jonoe Ringnes Park

Jonoe Ringnes Park
Adresse: Thorvald Meyersgate 14 , Oslo 0555, NO
Telefonnummer: 22 71 73 00
By: Oslo
Rute: Thorvald Meyersgate 14
Postnummer: 0555


åpningstider

Tirsdag: 16:00-23:00
Onsdag: 16:00-23:00
Torsdag: 16:00-23:00
Fredag: 16:00-23:00
Lørdag: 16:00-23:00
Søndag: 16:00-23:00


relaterte søk: jonoe sushi vinderen, alex sushi, sushi grunerløkka, jonathan sushi, sushi oslo, tasty thai, kamai, beste sushi oslo
Anmeldelser
Skikkelig koselig og behagelig sted med nydelig sushi og ansatte. Vi ble så godt tatt imot og følte oss som hjemme. Anbefaler sushi som heter Snarøya, og Jasmin-te til dessert. Det ble en kjempefin kveld!Mat: 5/5
Blei meget skuffet når jeg spiste favoritt retten min. Dette er ikke Pinoes Tempurasalat!! Fikk den med isberg salat og eddik, så vakke helt det samme.
Forferdelig dårlig mat. Vårrullene er på str med en halv lillefinger - og helt tomme!? Nudlene er overkokte, det var nøyaktig 4 små terninger med kjøtt & alt smakte kun ekstremt saltvann.
Bra mat. Veldig hyggelig servitør. Flyttet oss til vindu bord. Fikk te på huset
Veldig god mat og service. Fantastisk ansatte! Har spist her flere ganger, like bra hver gang Prøvde noe nytt denne gang, Crispy Jonoe-and, veldig god rett. Kom i skiver istedenfor revet and, men ellers likt Crispy duck, kjempe godt
Har generelt spist mye fra Jonoe. Etter Mattilsynets avsløring, så er jeg veldig skuffet. Tenk at den maten jeg har spist har vært laget under slike forhold. Aldri igjen, dessverre.
Veldig god mat og service. Smakfulle retter og god priser. Kan anbefale entrecôte med terasaki saus og sushi. Servicen var også virkelig god, et sted vi kommer tilbake til.
Helt fortreffelig mat, svært god service og god avstand mellom bord. Vi valgte å spise der istedenfor å ta med takeaway og det var helt fantastisk å få nyte superb sushi der servitøren klarte å kombinere smittevern og service på en veldig god måte.
"Gong Bao" - det kjipeste og dyreste 190,- jeg har smakt på lenge. Hellstrøm-kina-brunsaus m /harske peanøtter. Så utrolig skuff! Hyggelig betjening, men maten her kan ikke være laget av en kokk som liker å lage mat. Kall retten for "generisk, norsk kinamat med ihjelkokt squash og brokoli" eller no, fremfor å lure oss som faktisk er ute etter å smake noe autentisk og som ER Gong Bao.
Bestilte spicy laks maki, 75 kroner, via bestillingsopplegget dem har. Tenkte å teste ut dette stedet, og hadde forhåpninger om at dette ville være bra, siden prisene var noe dyrere enn mange andre steder rundt her. Da jeg kom ned for å hente, spurte de om navnet og her er maten. Jeg sa: "tusen takk og hadet bra". Ingen kommentar tilbake. Da jeg kom hjem så jeg seks små makibiter, ingen chilimajones, så jeg fikk kun plain laksemaki noe som hadde vært billigere. Risen var soggy og holdt nesten ikke bitene sammen. Fikk med pinner, men ikke servietter. Første og også siste gang med mat derfra.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Jonoe Ringnes Park med offentlig transport


Sannergata 50 meter
21
33
FB5A
FB5B
Birkelunden 190 meter
11
12
18
Biermanns gate 200 meter
11N
12N
Biermanns gate 200 meter
11
12
18
Birkelunden 260 meter
11N
12N
30

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Jonoe Ringnes Park.

Oslo japansk

åpningstider, plassering. Thorvald Meyersgate 14 oslo sushi kart bykart, satellitt visning. Jonoe Ringnes Park adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Jonoe Ringnes Park. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Jonoe Ringnes Park med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Nam Sushi Nam Sushi 281 meter
Sushi Number One Sushi Number One 328 meter
Mr. Fish Mr. Fish 519 meter
House of Sushi House of Sushi 534 meter
Ha Ha Sushi Ha Ha Sushi 579 meter
Vulkani Sushi Vulkani Sushi 676 meter
Umami Sushi Umami Sushi 735 meter
Sun Sushi Sun Sushi 810 meter
Obento Box Obento Box 837 meter
East Kitchen East Kitchen 899 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler