Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Mini Sushi

Mini Sushi

Info

Sushi, Maki, Sashimi, Asiatisk mat, Take-away, Carl Berner, Oslo

Historie

Velkommen til Mini Sushi!

Mini Sushi ble etablert av Thao Nguyen i oktober 2009. Vi har besøksadresse på Carl Berners Plass 2, og ligger i nærheten av de kollektivtransportmidlene. Åpningstiden ligger mellom kl. 11:00-22:00 på hverdager, og 13:00-22:00 i helgen.

Idéen går ut på å tilby take-away sushi til alle som ønsker et godt og raskt måltid til rimelig pris. Hos oss får du ferske råvarer, og vi lager maten på din bestilling. Målet vårt er å tilby sushi med god kvalitet, og samtidig setter stor fokus på fleksibilitet slik at ditt behov blir tilfredsstilt.

Internt, fokuserer vi mest på god hygiene. Alt for kundens trygghet! Mini Sushi var en av de fire som bestod hygienetesten som Mattilsynet gjennomførte i 2011. Du kan lese mer om dette på http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10098334.

Mini Sushi setter i tillegg stor pris på at du kommer med tilbakemeldinger, uansett om det er ris eller ros. På denne måten gir du oss muligheten til å forstå deg bedre.


"God sushi. Anstendige priser. Hyggelig betjening." - av en hyggelig kunde.

Adresse: Carl Berners Plass 2 , Oslo 0568, NO
Telefonnummer: 22 35 22 22
By: Oslo
Rute: Carl Berners Plass 2
Postnummer: 0568


åpningstider
Mandag: 11:00-22:00
Tirsdag: 11:00-22:00
Onsdag: 11:00-22:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-22:00
Lørdag: 13:00-22:00
Søndag: 13:00-22:00


relaterte søk: mini sushi majorstuen, sushi oslo, sushi carl berner, yoshi sushi carl berner, sushi huset carl berner, mini sushi carl berners plass, sushi sinsen, sushi rosenhoff
Google vurderinger
Minst smak både slår sushi på / punktum. Mr pris beste service i oslo fish ikke og.
Nett. Å enkelt å alltid mat. På forhåndsbestille kjapt bra.
God sushi veldig bare litt varm.
Digg og billig sushi. .
God mat veldig og kundeservice <3.
Rimelig profft pris. Staff til god sushi.
2012 de 10 har helt takknemlig meg meg til kunne!! for som gitt om merke utrolig meg jeg å til, service. Til sånne men nesten å super en hos ansatte gjerne i så dem det. La alle stjerner dag kom servicer t rekechips siden til banen og vært for løpende gi ikke fornøyd gi ville bestilt glemte jeg helt har = alltid bestillinger med god.
Smakt! beste det av nr er har jeg noe 37.
Det veldig og med sterkeste! sushi, priser! rimelige god bra anbefaler service på.
Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Mini Sushi

. Oslo oslo sushi åpningstider, plassering. Carl Berners Plass 2 kart bykart, satellitt visning. Mini Sushi adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Mini Sushi. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Mini Sushi med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler