facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kvinesdal Røde Kors

Kvinesdal Røde Kors

Vår oppgave

Røde Kors prinsipper


Sveitseren Henri Dunant grunnla Røde Kors-bevegelsen. Dunants tanker om at sårede og skadde i krig bør få hjelp, uavhengig av hvilken side man tilhører, dannet grunnlaget for en organisasjon og en ideologi som i dag er utbredt over hele verden. Røde Kors arbeider etter syv hovedprinsipper.

Humanitet
Røde Kors er grunnlagt ut fra ønsket om upartisk å bringe hjelp til de sårede på slagmarken. Både i sitt internasjonale og nasjonale arbeid streber Røde Kors etter å forebygge og lindre menneskelig lidelse. Organisasjonens formål er å beskytte liv og helse og sikre respekt for enkeltmennesket. Røde Kors arbeider for å fremme gjensidig forståelse, vennskap, samarbeid og varig fred mellom alle folk.


Upartiskhet
Røde Kors yter hjelp uten hensyn til nasjonalitet, rase, trosbekjennelse, samfunnsklasse eller politisk overbevisning. Røde Kors streber utelukkende etter å lindre nød og komme hurtig til hjelp der nøden er størst.

Nøytralitet
For å kunne bevare alles tillit skal Røde Kors ved konflikter ikke ta parti eller på noe tidspunkt la seg engasjere i uoverensstemmelser av politisk, rasemessig, religiøs eller ideologisk karakter.


Uavhengighet
Røde Kors er uavhengig. Selv om det nasjonale Røde Kors skal bistå myndighetene under krig og i nødsituasjoner og er underlagt landets lover, må Røde Kors alltid opprettholde sin selvstendighet for til enhver tid å kunne handle i overensstemmelse med Røde Kors-prinsippene.

Frivillighet
Røde Kors er en humanitær hjelpeorganisasjon basert på frivillig medlemsskap og er ikke på noen måte tilskyndet av ønske om økonomiske fordeler.

Enhet
I hvert land kan det bare være én Røde Kors-organisasjon. Den må være åpen for alle og utføre sin humanitære virksomhet over hele landet.

Universalitet
Røde Kors er en verdensomspennende bevegelse hvor de nasjonale Røde Kors-foreningene har samme status og deler samme ansvar og plikt til å hjelpe hverandre.

Adresse: Industrigata 6 ,4480 Kvinesdal, 4480 Kvinesdal, Norway
Telefonnummer: 41124109
gro.srokedor@ladsenivk
By: Kvinesdal
Rute: Industrigata 6 ,4480 Kvinesdal
Postnummer: 4480


Anmeldelser
Oversatt av Google Nyttig sted Original مكان مفيد
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kvinesdal Røde Kors.

Kvinesdal ıdeell organisasjon

åpningstider, plassering. Industrigata 6 ,4480 Kvinesdal kvinesdal frivillig organisasjon kart bykart, satellitt visning. Kvinesdal Røde Kors adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kvinesdal Røde Kors. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kvinesdal Røde Kors med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler