facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lille Taste of Indian Tandoori

Lille Taste of Indian Tandoori

Info

Hei.

Adresse: Marken 12 , Bergen 5017, NO
Telefonnummer: 55 31 11 55
moc.liamg@iroodnataidnielil
By: Bergen
Rute: Marken 12
Postnummer: 5017



relaterte søk: indisk restaurant, restaurant i marken bergen, pakistansk restaurant bergen, indisk restaurant bergen marken, restaurant torgallmenningen, gourmet restaurant bergen, indisk restaurant bergen anmeldelse, indisk catering bergen
Nærliggende lignende selskaper
Taj Mahal Tandoori Restaurant Taj Mahal Tandoori Restaurant 83 meter Veldig hyggelig personal med profesjonell betjening! Koselig atmosfære med behagelig ...
Arti Arti 145 meter
Maharaja Maharaja 624 meter Den beste restauranten i Bergen. Bare en ting å forbedre, det er et rør på toppen ve...
Anmeldelser
Har flere ganger bestilt fra lille indiske, og har stort sett vært fornøyd, men etter siste opplevelse blir det ikke bestilt derfra igjen. Skyllingen i den ene retten var helt rå, og dermed farlig å spise. Da vi ringte for å gi beskjed la de på telefonen, og svarte ikke på telefon når vi ringte tilbake. Useriøst restaurant.
Dette er billig digg mat vi var 7stk, og alle synes maten var godt. Butter Chicken /Garlic Naan Anbefales
Kjempegod mat mitt største problem er at når jeg bestiller en mild porsjon er den fortsatt ett hakk for sterk til å nytes, men det er nå en personlig preferanse ønsker bare at de hadde ett litt mildere 'mild' utvalg. Prisen er ikke uoverkommelig, men definitivt nok til å ikke være første prioritetMat: 5/5
Maten er HELT FANTASTISK. De sier den er glutenfri, men jeg som så vidt jeg vet utelukkende reagerer på gluten - reagerer hver gang jeg spiser her. Har prøvd mange ganger. Har sendt mail for å spørre om ingredienser i tilfelle det er noe annet jeg kan reagere på - da vil jeg gjerne vite det. Den mailen svarer de rett og slett ikke på. Så hvis du er veldig overfølsom for gluten anbefaler jeg deg å holde deg unna.
Byens beste indisk til rimelig pris! Har spist her to ganger, begge ganger har jeg bestilt spicy Tikka Masala med Naan, og det var like godt. Store porsjoner med fabelaktig smak. Eneste jeg savner er vakuumpakking av maten, det hadde holdt varmen bedre. Utenom det er det en helt perfekt opplevelse, kan anbefales til alle som liker indisk mat.
Veldig god mat opplevelse. Om det var bare flere hol i veggene her i Norge hvor vi kunne stakk inn våre sulte kjefter og befant oss,matmessig, i en annen verdens del. Koken har enkel meny og sånn bør det være. Det tilsvarer store gryter som har putret i timesvis og sånn bør det være. Når du velger rett meg chicken tykka masala ble din porsjon varmet opp i separat panne, tilsatt ønsket styrke og ferske grønsaker og sånn bør det være. Ferske grønnsaker møter dybde av langtidskokt gryte og lager ettertraktet kontrast og sånn bør det være. Ris er tibehør, farget med antagelig gurkemeie. Reita om du ønsker også, en liten minty en og en stor en. Naan er tilbehør om du ønsker, den kan være med eller uten hvitløk og er stekt mens porsjonen er varmet opp. Alt får du pakka inn mens du småpreter med koken one man show here. Jeg spør om det er bestykk inn, jaja overbeviser han. Kommer til hotel rommet, grådig pakker ut gode saker men finner ikke bestykk. Nei!!! Skal jeg låne fra hotellet. Men manen sa jeg har bestykk. Selfølgelig!!! du spiser med hender i India. Så kaster jeg meg over det, slikker fingrene, dypper brød, blander inn risen til alt et spist opp. Og da er viktig, tiltross at du er revet med at du glemmer ikke å bevare litt naan for å slikke boksene rene. Dette var viktig tip å ta med seg. Kommer tilbake her garantert. Takk for maten, Den Lille Indiske.
Det positive: - Stor og god porsjon. Mye mat - Prisen Det negative: - Kyllingen var tørr. Forventer saftig kylling fra en tandooriovn - Sausen var ganske tynn og smakløs - Bestilte medium og trodde det var ekstra mild - Nanbrødet var også smakløst Alt i alt ok mat til den prisen. Man blir jo mett, men at denne restauranten er kåra til Bergens beste indiske sliter jeg litt med og forstå :
En ordentlig indisk dhaba i Bergen! Etter og ha reist i India i mange år, ifra øst til vest, sør til nord. Karnataka, Kerala, Tamil Nadu opp til Sikkim og Himachal Pradesh, har jeg savnet en enkel og god Dhaba, og nå har jeg endelig funnet en! Den lille Indiske har gode autentiske smaker! Her ska jeg spise mye mer!
Noen gang tatt et godt tygg av et polarbrød, før du merket det var begynt å mygle, og smaker deretter? Akkurat slik smakte nan brødene vi fikk her. Var også stedvis forkullet og stedvis helt soggy. Måtte bare hive dem. Ellers var butterchicken god til prisen, men langt fra den beste jeg har smakt i Norge. Veldig mye støy bak disken med musikk og alt, så her må man nesten bestille på nett på forhånd, om du ikke vil måtte spørre "hæ? hæ? hæ?" til alt. Går dessverre ikke her igjen.
Svært variabel kvalitet. Har forsøkt fire retter og dette eksempelt fra garlic chicken er dekkende: Kyllingen og den grønne garlicsaus er bra men litt tørr. Utsøkt smak. Sausen til ris er TOTALT smakløs, hvorfor er den med egentlig? Risen er smakløs. Nesten alle lager mye bedre selv. Nan er midt på treet. Dette kunne blitt så mye bedre om de lyttet til feedback. Mange klager på det samme. Bør prioritere å bedre smakløs saus og ris.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler