facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Maharaja

Maharaja
Adresse: Rosenkrantzgaten 5 , Bergen 5003, NO
Telefonnummer: 55 31 25 55
By: Bergen
Rute: Rosenkrantzgaten 5
Postnummer: 5003


åpningstider

Mandag: 15:00-23:00
Tirsdag: 15:00-23:00
Onsdag: 15:00-23:00
Torsdag: 15:00-23:00
Fredag: 15:00-23:00
Lørdag: 15:00-00:00
Søndag: 14:00-22:00


relaterte søk: maharaja meny, maharaja horse, maharaja kalbakken, maharaja indisk restaurant, maharaja oslo, maharaja hest, restaurant maharaja, maharaja trav
Nærliggende lignende selskaper
Arti Arti 490 meter
Lille Taste of Indian Tandoori Lille Taste of Indian Tandoori 624 meter Har flere ganger bestilt fra lille indiske, og har stort sett vært fornøyd, men etter...
Taj Mahal Tandoori Restaurant Taj Mahal Tandoori Restaurant 707 meter Veldig hyggelig personal med profesjonell betjening! Koselig atmosfære med behagelig ...
Anmeldelser
Den beste restauranten i Bergen. Bare en ting å forbedre, det er et rør på toppen ved trappen, det ville vært greit å sikre det. Resten er flott bortsett fra den ene tingen! Vi kommer gjerne tilbake!.
God indisk mat med gode porsjoner. Kan anbefales! Maten kom raskt og servicen var god. Prisen er kanskje noe høy for denne type mat, men er vel egentlig verdt det når man ikke spiser indisk mat så ofte. Restauranten har fått trukket om de slitte stolene siden sist besøk, så de fremstår nå som nye.
Tømmer askebegeret rett på gaten. Her er det tydligvis gode rutiner
Opplevde denne indiske restauranten som akkurat passe moderat. Hyggelig velkomst. Rene bord. Bestillingen gikk kjapt. Maten var ok, verken mer eller mindre. Min partner var veldig fornøyd med sin rett lam tikka, men var noe misfornøyd med å ikke få grønnsaker. Som sagt en ok matopplevelse.
Fint sted, ordnet plass tiltross vi ikke hadde bestilt bord. Maten var veldig bra. God service og oppmerksom og hyggelig betjening.
Svært god mat og eksepsjonell service. Påfyll av vann og ris under hele middagen. Kommer til å spise her igjen flere ganger.
Fint lokale og hyggelig betjening. Vi kom uten reservasjon men fikk fin plass i 2 etg på lørdagskvelden. Noe surr med mat bestillingen,da jeg ikke fikk noe ekstra som jeg bare om. Men det fikk jeg til slutt. Syns prisen var litt i overkant på hva vi fikk og maten tok lang tid men vi ble mette og det var varmt og godt i en koselig atmosfære.
Kjempegod mat og hyggelig betjening. Her må du bestille på engelsk, iallefall måtte jeg det.Mat: 5/5
Nydelig indisk mat og hyggelig betjening. Fine lokalen med en rolig atmosfære.
Hadde bord kl 2000, rot med bordene. Satt og ventet i 45 min, uten å få bestilt, kom og tok bestilling fra 2 bord som kom etter oss. Måtte rope på kelner for å få bestilt. Maten var god, men litt lite til mannen. De hadde rotet bort bestillingen til de som bestilte før oss. Så her var ikke alt på stell.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler