facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Loving Hut

Loving Hut
"EatHappy Vegan er et vegansk asiatisk take-away sted, med noen få sitteplasser, som lenge vært en drøm i familien. Våre plantebaserte retter kommer i mange spennende variasjoner og smaker, både for veganere og for de som har har lyst å prøve noe nytt i hverdagen sin. Vi vil vise at vegansk mat er både mettende og smaksrikt. Det er både godt for miljøet og dyrene!"
Adresse: Bjerregaards Gate 6 , Oslo 0172, NO
Telefonnummer: 23 19 79 15
By: Oslo
Rute: Bjerregaards Gate 6
Postnummer: 0172


åpningstider

Mandag: 12:00-20:00
Onsdag: 12:00-20:00
Torsdag: 12:00-20:00
Fredag: 12:00-20:00
Lørdag: 13:00-21:00
Søndag: 13:00-20:00

Anmeldelser
Koselig lite sted med fantastisk god vietnamesisk vegetarmat, vennlig service, hyggelig atmosfære. De vegetariske alternativene er flotte. Vi kommer tilbake!
Anbefaler Eat Happy Vegan på det sterkeste! Spiste her 4 dager på rad etter jeg prøvde den første gangen. Til og med samboeren min, som er veldig glad i kjøtt, spiste der med meg og var veldig imponert - han sa han ikke savnet kjøtt i den hele tatt! Har lyst å smake hele menyen deres, alt vi har prøvd til nå har vært helt fantastisk. Til nå er våre favoritter Vårrullene, Sommerrullene, Wonton Suppen, Bahn Mi Husets spesial, Fritert Dumplings og de har helt AMAZING vietnamesisk Iste med Limonade og Vietnamesisk iskaffeWOW! Til nå er det den beste veganske restauranten vi har prøvd i Oslo vi er veldig glad i asiatisk mat v.o.m. Eieren av restauranten er også utrolig hyggelig og man merker at hun virkelig har lidenskap for det hun gjør, håper hun når langt! En sjelden autentisk perle.
Veldig god mat! Jeg er ikke veganer men tenkte ikke over at det var vegansk Anbefales
Suuuper god mat! Beste veganske maten i byen etter min mening. Familien som jobber her er også så hyggelige! Det veganske kjøttet de lager smaker enda bedre enn vanlig kjøtt Alt jeg har smakt på har vært 10/10!
Jeg elsker denne restauranten!! Min absolutte favorittDet er verdt prisen og servicen er på topp! Selv om du ikke er veganer, vil du definitivt elske maten her! Jeg Besøker hver gang jeg har mulighet
Endelig en vegansk vietnamesiske restaurant! Alt var så sykt godt at vi måtte bestille med oss ekstra til kvelds
Veldig koselig sted med kjempedeilig vietnamesisk vegansk mat. Restauranten er liten, men det ser veldig ren ut, og de spiller temple musikk også. Jeg anbefales at du bestiller nr. 22
Nyyyyydelig mat. Helt fantastisk! Super service også : Kommer tilbake igjen! Anbefaler å prøve desserten med spinat. Overraskende nydelig!
Helt fantastisk mat! Beste restaurant i Norge. Anbefales på det sterkeste.
Oppdaget dette stedet i vinter og det har blitt mange bestillinger etter det! Jeg tror jeg har prøvd alt på menyen og kan si at min favoritt er dumpling og #17 stekt udon. Eneste «negative» er at de stenger litt tidlig kl. 20
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Loving Hut.

Oslo vegansk

åpningstider, plassering. Bjerregaards Gate 6 oslo vegetarisk kart bykart, satellitt visning. Loving Hut adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Loving Hut. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Loving Hut med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Habits Coffee Habits Coffee 531 meter
Kafé Blitz Kafé Blitz 601 meter
Indi Spice Indi Spice 606 meter
The Veggie Show The Veggie Show 608 meter
Loving Hut Loving Hut 619 meter
Noodles Noodles 737 meter
Nordvegan Nordvegan 882 meter
Funky Fresh Foods Funky Fresh Foods 928 meter
Lille Saigon 1 Lille Saigon 1 955 meter
Monsun Noodlebar Monsun Noodlebar 963 meter
Peloton Peloton 997 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler