facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nori Sushi Bar

Nori Sushi Bar
Adresse: Ekebergveien 235 , Oslo 1162, NO
Telefonnummer: 22 74 50 50
By: Oslo
Rute: Ekebergveien 235
Postnummer: 1162


åpningstider

Tirsdag: 12:00-21:00
Onsdag: 12:00-21:00
Torsdag: 12:00-21:00
Fredag: 12:00-21:00
Lørdag: 13:00-21:00
Søndag: 13:00-21:00


relaterte søk: nori sushi sæter, sushi nordstrand, nori sushi meny, familie sushi sæter, nori sushi oslo, sushi huset sæter, nori sushi ullevålsveien, sushi ryen
Anmeldelser
Vår lokale favoritt på take-away sushi - har prøvd andre lokalt, men ender alltid tilbake til Nori
Ekstremt dårlig kundeservice, Hentet maten og den var ikke slik som bestilt - ringte for å informere om dette hvor de var vanskelige, totalt natta. Anbefales virkelig ikke.
Maten vente ikke long tid . Sushi are greit. Varm mat ikke god
Bestilte stekte nudler med biff. Så og si ingen smak på retten og veldig tørt. Uappetittlig presentasjon. Endte med å måtte woke den selv en runde. Skal veldig lite til å for å gjøre dette noen hakk bedre, vitner om dårlig kokk!
Ekstremt dårlig service, personale er utrolig frekke. Jeg har aldri opplevd lignende. De leverer også feil mat så sjekk før du drar fra restauranten, men anbefaler dem ikke. Vi sa flere ganger at det ikke var det vi hadde bestilt, men de mente at det var vår feil og kompenserte ikke. De sa heller ikke en gang unnskyld men kjeftet på oss istedenfor.
Dette var dessverre ganske skuffende. Makien var delt i helt ulike størrelser, risen rundt gikk i oppløsning når man plukket opp med pinner. Fisken smakte ikke så ferskt. Tempura scampien smakte som den hadde ligget en stund, hard/seig. Litt lite soyasaus, ingefæren smakte for meg av lav kvalitet. Noe av det dårligere jeg har smakt innen sushi.
Har bestilt sushi her flere ganger og jeg anbefaler deg det på det sterkeste. Hyggelige ansatte, lite fint lokalet, men det er veldig få sitteplasser. Så det er best å ta takeaway. De har også litt varmmat som også er god, men ikke like god som sushi.
Finnes det - vurdering, for det ønsker jeg å gi denne restauranten. Stedet er ikke anbefalt, veldig uhyggelig betjening. Damen med lyst hår bak disken er uhøflig og veldig frekk. Ansatte klarer ikke å kommunisere på hverken norsk eller engelsk. Det er veldig vanskelig å forklare de ansatte at jeg ikke tåler kjøtt/fisk, fortsatt skal de servere maten min med en kompis sin, hvor han bestilte sushi med fisk. Betjeningen har ingen respekt for kundene sine. Kundene får kjeft for at de ansatte ikke skjønner hva som står på menyen deres. Maten var helt grei. Avokado i sushien var like hard som en umoden pære. Kort anbefaling, ønsker du å spise på et koselig sted med god kundeservice, da er stedet IKKE ANBEFALT. Ble dårlig av maten.
Har bestilt takeaway herfra tre ganger, og har fått feil bestilling hver eneste gang. To stjerner fordi maten faktisk er veldig god, på tross av at det alltid er en overraskelse hva man ender opp med
Tar stort sett 20 min til maten kan hentes. God og fersk sushi.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nori Sushi Bar.

Oslo sushi

åpningstider, plassering. Ekebergveien 235 kart bykart, satellitt visning. Nori Sushi Bar adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nori Sushi Bar. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nori Sushi Bar med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler