facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Le Meo Sushi

Le Meo Sushi
Adresse: Mandalls gate 10 , Oslo 0190, NO
Telefonnummer: 22 17 71 80
By: Oslo
Rute: Mandalls gate 10
Postnummer: 0190


åpningstider

Mandag: 10:00-22:00
Tirsdag: 10:00-22:00
Onsdag: 10:00-22:00
Torsdag: 10:00-22:00
Fredag: 10:00-22:00
Lørdag: 12:00-22:00
Søndag: 12:00-22:00


relaterte søk: le meo sushi no, restaurant teaterplassen oslo, le meo sørenga meny, sushi restaurant oslo, lemeo sushi grønland meny, lemeo sushi restaurant oslo, sushi grønlandsleiret, sushi oslo
Anmeldelser
Sky dette stedet som pesten. Hvorfor: akutt krampegivende matforgiftning. Vi skulle ha en hyggelig fredagskveld. Hentet sushi til en øl på Akers Mek. Etterpå utekonsert på Vulkan. En time etter å spist får min partner voldsomme kramper i magen, oppkastet fosser over klærne mens hun holder på å miste bevistheten. Ambulansepersonell som assisterte på stedet konkluderte raskt med matforgiftning. Etter 45 minutter under oppsikt med fortsatte magekramper må kvelden avlyses og koste på oss en taxi hjem. Morgene etter er konklusjonen at besøket hos Le Meo ødela kvelden og natten fullstendig og ble dyrt i form av bortkastede konsertbilletter og taxi. Joda, denne vurderingen er skrevet i forargelse, men jeg tror likevel den gir en rimelig beskrivelse av fakta.
Ringte inn en stor bestilling til 7 personer med sushi, dumplings m.m. Fikk beskjed om at det tok tid 30 minutter. Vi kom for å hente maten etter 35 minutter. Der fikk vi beskjed om at det var opplæring og at vi måtte vente. Vi spurte hvor lenge og fikk beskjed om at det tok enda 20-30 minutter. Vi ventet derfor en ny halvtime før vi kom tilbake. Vi fikk da med tre poser gratis rekechips på kjøpet som plaster på såret, men da vi begynte å spise fant vi raskt ut at alle dumplingsene var BRENT! Ny telefon til resturanten og 20 minutter senere fikk vi nye dumplings, men til gjengjeld måtte besøke restauranten 3 ganger for å få spist måltidet. Maten var ellers grei, helt ok vanlig sushi.
Jeg bestilte kylling curry for en stund siden, men maten var ikke som forventet. Kyllingen lå i en grå saus som liknet mer på kylling vann med litt stivelse i. De brukte også blomkål, sukkererter og squash, noe som ga retten en mer utvannet smak. Det eneste som var greit med retten var størrelsen på kyllingbitene og at den ikke var tørr.
Vi bestilte 15biter mix sushi og szechuan pulled pork. Da vi fikk maten etter en time!, eller det vil si vi måtte inn og hente den i en pose selv om vi satt ved bordene. Veldig ordinær sushi, og en skuffende og smakløs svin- dynket i fett til sjokkerende 257kr!. Oslos dårligste kinamat? Sushien derimot var ok. Har tidligere vært fornøyd her men i dag var alt galt - er det åpningsproblemer etter corona?
Kameraten min og jeg fikk faktisk ødelagt lunsjen vår mandag 22. mai 2017, fordi innehaveren en asiatisk kvinne og etterhvert også kokken en asiatisk mann av dette spisestedet begynte å skjelle meg ut veldig høylytt foran alle gjestene som spiste lunsj fordi jeg endret bestillingen min og friket helt ut og nektet å servere meg mat og forbød meg å komme tilbake til stedet, da jeg spurte henne hva forskjellen på lunsjmeny og vanlig varmrett var, ettersom det stod i menyen at man kunne velge fritt fra varmrett menyen samt få suppe til lunsjprisen. Hverken kameraten min eller jeg har noe ønske om å komme tilbake til dette stedet. Det hele var helt surrealistisk og komisk, angrer på at jeg ikke fikk tatt det hele opp på mobilen og lagt det ut på YouTube!...
Har du lyst til å bli møtt av eit surt fjes utan evne til å gje eit einaste kompetent svar om menyens innhald, er dette staden for deg. Varm ris og seig fisk, samt høge prisar. Aldri igjen!
Prøvet noe annet enn sushi her, og det skulle jeg ikke gjort. Satay m/kylling var en beige grøt med peanøttbiter, kylling og div grønnsaker. Lite smak og lite appetittelig. Ble anbefalt husets suppe med sjømat av damen i kassen, der det av sjømat ble funnet kun 1 bit crabsticks. Mulig sushien her er god, men dette var så dårlig at de burde bare fjernet det fra menyen. Fikk også hovedrett servert før vi var ferdig med forretten...
Stedet har tapt seg. Var mye bedre før. Har sluttet å handle der etter å ha fått middels til mindre bra sushi de 2 siste gangene. Andre steder i nærheten har bedre sushi.
Risen til sushi’n var varm og ingen av oss som spiste var imponert over noe annet enn rask levering. Hyggelige folk, men ikke spesielt god sushi.
Har tapt seg kraftig. Smakløst. Bitene henger knapt sammen. Lemeo var en tidligere favoritt, men nå med nye eiere kommer jeg mest sannsynlig aldri tilbake. Kjipt!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Le Meo Sushi.

Oslo sushi

åpningstider, plassering. Mandalls gate 10 oslo japansk kart bykart, satellitt visning. Le Meo Sushi adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Le Meo Sushi. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Le Meo Sushi med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Sushi Deluxe Sushi Deluxe 370 meter
Nodee Barcode Nodee Barcode 430 meter
Sushi & Thai Sushi & Thai 605 meter
Sea Sushi Sea Sushi 625 meter
Bambus Sushi Bambus Sushi 626 meter
Nozu Nozu 658 meter
Samurai Sushi Samurai Sushi 689 meter
Yo! Sushi Yo! Sushi 696 meter
Obento Obento 719 meter
Duc House Duc House 748 meter
Sushirull Sushirull 748 meter
Wasabi Sushi Wasabi Sushi 760 meter
Sushi Bowl Sushi Bowl 783 meter
Viet Nam House Viet Nam House 816 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler