facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Psoriasis- og eksemforbundet Norge

Psoriasis- og eksemforbundet Norge

Info

Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) er en interessepolitisk pasientorganisasjon for mennesker med psoriasis, atopisk eksem, psoriasis artritt og andre hudsykdommer. Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) ble stiftet i 1962 og har i dag ca. 5.500 medlemmer.

Historie

Hovedformålene med PEFs arbeid er:

1.Å gjøre psoriasis, atopisk eksem, andre hudsykdommer og psoriasis artritt kjent, forstått og akseptert i samfunnet.
2.At alle som har psoriasis, atopisk eksem, andre hudsykdommer og psoriasis artritt skal sikres behandlingstilbud over hele landet.
3.At forskningen omkring psoriasis, atopisk eksem, andre hudsykdommer og psoriasis artritt styrkes.
4. At gjeldende rettigheter opprettholdes og forbedres, og på medlemmenes vegne framsette krav om rettferdige ordninger som gir trygghet for den enkelte.
5. At medlemmene og andre får relevant informasjon om alle forhold som kan forbedre livskvaliteten.
6. At brukermedvirkning blir en realitet, slik at de interesser forbundet skal ivareta blir tatt hensyn til i beslutningsprosessene.
7. Å fremme nasjonalt, nordisk og internasjonalt samarbeide, og gjennom dette medvirke til utveksling av informasjon, styring av forskning og bedring av behandlingstilbud på tvers av landegrensene.



"Psoriasis- og eksemforbundet er en landsomfattende interesseorganisasjon for personer med psoriasis, atopisk eksem, hidradenitis suppurativa HS, kronisk urtikaria og psoriasisartritt."
Adresse: Grenseveien 99, 3. etasje, 0663 Oslo, Norway
Telefonnummer: 23376240
By: Oslo
Rute: Grenseveien 99, 3. etasje
Postnummer: 0663


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: Psoriasis- og eksemforbundet Facebook, Norsk Psoriasisforbund, PEF medlem, Behandling psoriasis, Nyheter om psoriasis, Psoriasis leddgikt, Atopisk eksem, Å leve med psoriasis
Anmeldelser
En viktig organisasjon som ivaretar en viktig rolle i samfunnet
Intressant og god kompetanse
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Psoriasis- og eksemforbundet Norge.

Oslo ıdeell organisasjon

åpningstider, plassering. Grenseveien 99, 3. etasje oslo helse og medisin kart bykart, satellitt visning. Psoriasis- og eksemforbundet Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Psoriasis- og eksemforbundet Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Psoriasis- og eksemforbundet Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler