facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for RealNett

RealNett

Info

Salg og service: [email protected]
Support på kjøpte tjenester: [email protected]

Historie

RealNett AS ble etablert i juni 2015 og er et resultat av at flere selskaper med et brennende ønske om å gjøre "det vanskelige - enkelt!" for våre kunder slo seg sammen. Selskapets ledelse har jobbet i bransjen i mer enn 12 år og har alltid hjulpet bedriftsledere med å få en enklere hverdag!

Selskapet sitter inne med lang erfaring fra tele- og datakommunikasjonsmarkedet i Norge. Vi tilbyr fremtidens teknologi på vår egen plattform.

Våre produkter og tjenester kan du lese mer om på vår internettside www.realnett.no



"Vi er en innovativ og offensiv Trondheimsbasert bredbåndsutbygger som bygger ut vårt eget fiber- og radiobasert nett i Trøndelag. realfiber er vårt eget fiberprodukt og gir deg internett med lysets hastighet, uten bruksbegrensning, der du bor. Vi monterer fibernett helt fram til boenheten og alle våre produkter leveres med utstyret du trenger for å koble deg og dine trådløse enheter til internett."
Adresse: Vestre Rosten 85, 7075 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 73205200
By: Trondheim
Rute: Vestre Rosten 85
Postnummer: 7075


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: Realfiber, Realwifi
Anmeldelser
Håpløst når kundeservice stenger kl. 16 og det ikke finnes en eneste veiledning på hjemmesidene om hvordan feilsøke utstyret. Fikk god hjelp dagen etter, men lite hjelp å få utenfor kontortid eller til selvhjelp. Fasit hos oss var ødelagt fiberboks.
Utrolig dårlig og upålitelig. Sitter nylig uten nett i over 24 timer, som gjør det utrolig vanskelig å gjøre og levere inn øvinger relatert til studiene mine. Har også mistet nett på samme måte tidligere
Forferdelig upålitelig og ustabilt radionett. Nettforbindelsen forsvinner opptil flere ganger i timen i løpet av dagen. Hyppigst på ettermiddag / kveld. Umulig å basere seg på å jobbe hjemmefra da brudd på server tilgangen genererer lang tid for ny innlogging og opplasting.
Jeg var tvunget til å ta i bruk NextGenTel på boligen hvor jeg bor i over 1 år. Det var ikke noen god opplevelse. Så ut av det blå kom RealNett, utrolig god kundeservice, en lokal leverandør, fiber der jeg bor og evig mye bedre på alt i forhold til hva tidligere leverandør kunne gi meg. Anbefaler RealNett sterkt om det er en mulighet for deg.
Fikk først ikke logget på nettet, men fikk raskt ordnet opp i takket være veldig kjapp og god hjelp på kundestøtten deres.
Kjempebra support når jeg hadde wifi trøbbel
Fantastisk kundeservice!
Veldig god kundeservice
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til RealNett med offentlig transport


Lade idrettsanlegg 200 meter
15
2
Ingemann Torps vei 220 meter
15
2
Lade gård 410 meter
106
15
20
54

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon RealNett.

Trondheim ınternettleverandør

åpningstider, plassering. Vestre Rosten 85 trondheim forretningstjeneste kart bykart, satellitt visning. RealNett adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på RealNett. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om RealNett med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler