facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Revierhavnen Kro, Hovedøya

Info

Kro på Hovedøya i Oslofjorden for båtfolket. Forfriskende drikke og god mat. Nydelig beliggenhet og flott utsikt, med høy stemning på sommerdager. Reservasjon av bord over 10 pers

Historie

Siste matbestilling 5 min før kjøkkenet stenger.
I april holder vi åpent i helgen, fredag, lørdag og søndag.
Best bevarte hemmelighet, Båtkro på Hovedøya i Oslofjorden.
Kroa ligger i forbindelse med Revierhavnens Båtforening.
Den er kun tilgjenelig med egen båt, og vi har da egen gjestebrygge og alle på fjorden med egen båt er velkommen og medlemmer i båtforeningene på hovedøya med venner som har egen nøkkel. Det kan også bestilles bord, men da for selskaper over 10 personer.

Adresse: Hovedøya, 0150 Oslo, Norway
Telefonnummer: 91902760
By: Oslo
Rute: Hovedøya
Postnummer: 0150



relaterte søk: Revierhavnen Kro priser, Mat Hovedøya, Revierhavnen Baatforening, Gressholmen Kro
Anmeldelser
Nydelig mat! Minst like bra som før! Rause porsjoner- nydelige smaker. Hjertelig betjening. Unge, flinke drivere som har tatt over! Bravo
Fint sted med god mat og flott utsikt. Veldig, veldig trist at det er kun drop-in via gjestebrygge, altså at man må ha egen båt for å kunne besøke stedet og at reservasjoner utenom er knotete. Har du båt i Oslofjorden vil jeg anbefale turen :
Digger dette stedet. Må oppleves. Bestill hvalbiff eller tunfisk! Update, nye drivere og hvalbiff ute av menyen, men bordet vårt var superhappy med brosme og blåskjell. Edit 2. Nytt besøk. Nydelig sted, autentisk, nedpå, men høy kvalitet på maten og veldig hyggelig betjening. Vi i Oslo er heldige
God mat og trivelig betjening. Få restauranter i Oslo som slår denne beliggenheten. Obs man må være medlem av havna eller komme med egen båt.
Her har det virkelig skjedd en endring etter nye eiere tok over. Burgerne våre var stekt som en skosåle og fries’en var så salt at det nesten ikke gikk å spise den. Og jeg er i utgangspunktet ekstremt glad i salt I tillegg fikk vi maten til helt forskjellige tidspunkter, slik at vi ikke fikk spist sammen. Dette skjedde mens uteserveringen kun var 50% full. Det værste med besøket var kanskje dette - Vi forsøkte å ta opp problemene vi hadde på en ordentlig måte, men ble møtt med kranglete og frekke kommentarer fra servitørene. Jeg har aldri opplevd slik oppførsel og jeg har jobbet som servitør i mange år. Dette gjaldt flere av servitørene. De nektet for alle feil som ble nevnt, mente det ikke var noe galt å gi maten med 20-30 min mellomrom, kom stadig med spydige bemerkninger og gikk fra oss flere ganger mens vi var midt i en setning. Ikke et eneste «unnskyld». Dette ble en veldig uhyggelig opplevelse, og et sted som alltid har vært et høydepunkt å besøke er nå ødelagt helt.
Fin utsikt over sjøen, hyggelig betjening, vi bestillte hamburger med pommes, den hamburgeren var ikke bra, den var det bein rester i og ikke gjennom stekt, mener betjening burde spurt om du vil ha hamburgeren rå.
Nivå på maten er gått drastisk ned og porsjonen jeg fikk med dagens middag var latterlig liten og junior fikk mer mat på sin barneporsjon. Bra sted men dette var kjempeskuff. Menyen var også krympet.
Ekstremt frekk betjening. Elendig service. Maten var heller ikke god, veldig seig fisk og burger som var så gjennomstekt og tørr, at det var som å spise et teppe. Halve bordet fikk mat en halvtime før de andre. Sett kursen heller et annet sted
Skuffene nivå på maten jfr. tidligere opplevelser, virker som det er nye eiere ? Fiskesuppa var meget "tynn" og minnet om en posesuppe der det var sluppet 2-3 blåskjell oppe gryta. Betjening noe "arrogant" og lite oppmerksomme så her er det en jobb å gjøre. Lokasjonen er formidabel som alltid, men maten må opp noen hakk hvis ikke er det bare å styre inn mot Tjuvholmen neste gang.
Fremdeles et av de mest tilgjengelige og fine spisestedene i indre Oslofjord. Gratis å komme med egen båt, men maten har mangler det lille ekstra som det hadde før.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Revierhavnen Kro, Hovedøya med offentlig transport


Hovedøya 240 meter
B1
B2

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Revierhavnen Kro, Hovedøya.

Oslo sjømatrestaurant

åpningstider, plassering. Hovedøya oslo skandinavisk restaurant kart bykart, satellitt visning. Revierhavnen Kro, Hovedøya adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Revierhavnen Kro, Hovedøya. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Revierhavnen Kro, Hovedøya med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler