facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for SOLSIDEN Restaurant

SOLSIDEN Restaurant

Info

Solsiden Restaurant er en sjømatrestaurant hvor vi kun benytter de beste råvarene havet har å by på.

Historie

Solsiden Restaurant er en ren sjømatrestaurant hvor vi benytter kun de beste råvarene kysten har å by på. Foruten de fleste fiskesorter har vi alltid «Plateau de Fruits de Mer» på menyen. Dette er vår spesialitet bestående av hummer, kamskjell, krabbe, blåskjell, reker og sjøkreps (når vi får tak i levende). Rettene kan akkompagneres med en av de over 250 vinene fra vår vinmeny.

Solsiden Restaurant ligger på Akershusstranda rett under Akershus festning. Utsikt mot solnedgangen over Oslofjorden får du i rause porsjoner rett inn gjennom vinduer og åpne skyvedører. Herfra blir Oslo havn som et marinemaleri som endrer karakter fra minutt til minutt.

Velkommen og Bon Appétit!

Åpningstider:
Monday–Saturday
16:30–22:00

Søndag
16:30–21:00

Utendørs terrasse:
Mandag - lørdag
15:00–22:00

Søndag
15:00–21:00



"Årets sesong, den trettiende i rekken, starter opp 3. mai og avsluttes 16. september. Vi tar nå imot bordbestillinger online. Vi gleder oss stort til å se dere igjen"
Adresse: Akershusstranda 13, skur 34, 0150 Oslo, Norway
Telefonnummer: +4722333630
By: Oslo
Rute: Akershusstranda 13, skur 34
Postnummer: 0150


åpningstider

Mandag: 16:30 - 22:00
Tirsdag: 16:30 - 22:00
Onsdag: 16:30 - 22:00
Torsdag: 16:30 - 22:00
Fredag: 16:30 - 22:00
Lørdag: 16:30 - 22:00
Søndag: 16:30 - 21:00


relaterte søk: Solsiden Trondheim restauranter, Solsiden Restaurant meny, Ny restaurant Solsiden Trondheim, Solsiden restaurant Oslo anmeldelse, Graffi Solsiden, Solsiden Restaurant Lillestrøm, Una Solsiden meny, Solsiden Bar
Anmeldelser
Hyggelig å service minded personale på servitør /somlier siden . Bra vin utvalg. Interiør som er nedslitt og utrolige kjipe stoler gjør opplevelsen skikkelig dårlig. Å få sjømat som koster det hvite ut av øyet. Hvor kjøkkenet har bomma helt og over døyver smaken på sjømaten eller kjøttet i hver bidige rett er jo helt absurd . Å få servert små kjipe grønnlandsreker på ett skalldyr fat "SOLSIDENS SPESIALITET!" er jo ikke akkurat det man forventer til nesten 1000 nok . Sorry den ærlige tilbakemeldingen. Blir faktksk litt ekstra sur når jeg får en perfekt tilberedt breiflabbloins med hoisin saus og chilli majones og syltet rødløk som bare over kjører alt av fiske smak .
Flott lokasjon og super service. Maten egentlig terningkast 3. Sjølv skalldyrstallerken til 2 papp var midt på treet.
Hadde store forventninger til dette stedet, har hørt flere som har vært fornøyd. Vi bestillte Plateau de Fruits de Mer som er restaurantens merkevare, til ca1000kr pr pers. Altså en telerken med div skalldyr og skjell stablet opp.. Må desverre si jeg ble meget skuffet over at det her serveres reker som har vært fryst, og blåskjell med lite smak.. Resten var helt ok, men litt tør hummer. Synes ikke det holder mål til en sånn pris. Altså smakte helt greit, og spiste opp det meste utenom rekene. Men forsvarer ikke prisen utifra kvaliteten. Kunne også vært mye mer sauser og tilbehør. Beklager virkelig å komme med en sånn anmeldelse, men hadde store forventninger.
Himmelsk mat, fantastisk beliggenhet. Vi fikk villkveite. Veldig bra med «drop-in» del, der man ikke trenger reservasjon. Kl syv på en varm sommerdag var det en del ledig plass. Menyen er mindre her enn på «hovedrestauranten», men samme kjøkken og mer uformell stemning. Hyggelig betjening. Eneste minus er bord og stoler i plast: gir et billig preg ikke i samsvar med øvre kvalitet.
Veldig bra kvalitet på sjømaten! Hyggelig og behjelpelig betjening! Spiste en Plateau De Fruits De Mer og østers. Nydelig med ettermiddagssola ved vinduet.
Årlig besøk på grunn av fantastisk god sjømat og kunnskapsrike ansatte. Maten som fortjener mer enn fem stjerner serveres på løpende bånd tross full restaurant uten stress men med smil og presentasjon av hver rett. Vi kommer garantert tilbake!
Flott restaurant og god service. Prisene har steget mye i de siste årene, men det har vel alt annet også? Vi to hadde en Seafood platter på deling, mer mat enn nok. Gode og ferske sjømat.
Skyggesiden av Solsiden: «Ingen reservasjon av bord på uteområde» sto det klart og tydelig på nettsiden deres. Likevel var store områder på terrassen deres- som for øvrig ikke lå i solsiden, forhåndsbestilt av store selskaper. Jeg og min venninne- to småbarnsmødre som endelig fikk en frikveld fra småbarn og bleieskift, fikk et høyt bord med barkrakker. Lite plass til skalldyr tallerken og måtte spise med hevet skuldre. Selvom det etter hvert ble flere ledige bord på terrassen, fikk vi ikke bytte på grunn av lang kø. Men de som kom senere enn oss kunne jo ha tatt vårt bord! For en slett unnskyldning. Servitøren glemte også det ene og andre under serveringen. Solsiden har vist seg fra sin bedre side tidligere. Det frister lite til gjentagelse.
Meget bra 5 retters med vin, hyggelig betjening. Tok kanskje litt lang tid mellom rettene2,5t totalt og stolene er ikke veldig gode å sitte lenge i, men alt i alt helt topp!
Et fantastisk sted, perfekt mat og betjening, samt en veldig flott utsikt. Bør oppleves.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til SOLSIDEN Restaurant med offentlig transport


Kontraskjæret 370 meter
12
Rådhusbrygge 3 380 meter
B9
Aker brygge 430 meter
B1
B10
B2
B20
B21
Aker brygge 460 meter
12

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon SOLSIDEN Restaurant.

Oslo sjømatrestaurant

åpningstider, plassering. Akershusstranda 13, skur 34 kart bykart, satellitt visning. SOLSIDEN Restaurant adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på SOLSIDEN Restaurant. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om SOLSIDEN Restaurant med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler