facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Roots of the Vikings

Roots of the Vikings

Info

Roots of the vikings

Historie

Våre røtter i vikingtid gir deg ni utvalgte temaer med et innblikk fra istid til vikingtid i Norge. Du blir forklart om utbruddet av vikingtiden, vikingskipet, krigerne, vikingenes reiseruter og samlingen av Norge til et rike. Utstillingen forteller også om flukten fra Harald Hårfagres hardstyre til Island, om det norske samfunnet på den tid, og om hvordan vikingene utviklet de første kimene til vårt moderne demokrati og rettstat.

Her kan man oppleve vikingenes historie på en helt ny og fargerik måte. Du kan få innblikk i hvordan våre forfedre levde, virket og kjempet for over 1000 år siden.

Adresse: Østervågkaien 39 , Stavanger 4006, NO
Telefonnummer: 482 00 010
on.vtostoor@ecaf
By: Stavanger
Rute: Østervågkaien 39
Postnummer: 4006



relaterte søk: stavanger tripadvisor, stavanger ting å oppleve, ting å gjøre i stavanger, stavanger aktiviteter, kjente ting i stavanger, aktiviteter for barn i stavanger, ting å gjøre i stavanger på en lørdag, ting å gjøre i påsken stavanger
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Roots of the Vikings.

Stavanger kunstgallerier

åpningstider, plassering. Østervågkaien 39 stavanger museer kart bykart, satellitt visning. Roots of the Vikings adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Roots of the Vikings. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Roots of the Vikings med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler